Edinilen bilgiye göre, geçirdiði kalp krizi sonucu hayatýný kaybeden Ýsa Acaba (37) isimli þahsýn cenazesi yapýlan iþlemlerin ardýndan Harran Kapý Mezarlýðýnda topraða verildi. Defin iþleminin üzerinden henüz 24 saat geçmeden ölen 'þahsýn dirildiðini' iddia eden yakýnlarý, yaþýyor diyerek mezarý açtýrdý. Mezardan yaþadýðý iddiasýyla kefen içinde çýkartýlan þahsýn cenazesi, kaldýrýldýðý OSM Ortadoðu Hastanesi'nde ölü olduðu tespit edildi. Bu arada çevredeki vatandaþlar cenazenin çýkarýlýþýný büyük bir þaþkýnlýk içerisinde izlerken, cenazenin götürülmesinin ardýndan vatandaþlar uzun süre mezarlýðý meraklý gözlerle inceledi.
Þahsýn ölüm kaðýdýný alan mezarlýk görevlisi Naif Poyraz, "Dün cenaze yakýnlarý gelip bize yeri gösterdiler. Bizde mezarýný açtýk. Mezarý açtýktan sonra ölüm kaðýdýný sorduk, ölüm kaðýdýný istedik. Ölüm kaðýdýný bize verdiler. Sonra cenazeyi getirip defnettiler. Biz mezarlýðýn öbür bölümünde iþçilerle beraber kontrol ediyorduk. Bir vatandaþ bize geldi. Ýlerde bir mezarýn kazýldýðýný ve cenazenin çýkarýldýðýný söyledi. Bizde hemen geldik cenazeyi çýkarýp götürmüþlerdi. Ben cenazeyi görmedim. Cenaze yaþýyor muydu yaþamýyor muydu görmedim" dedi.
Þahsýn cenazesi otopsi için Þanlýurfa Eðitim Araþtýrma Hastanesi morguna kaldýrýldý. Olayla ilgili soruþturma sürüyor.
[JW]http://video.sanliurfa.com/hortlayanadam.flv[/JW]

Teþekkur:
Beðeni: 

Þok Video Haber-Mezarda dirildi hastanede öldü
Þahsýn ölüm kaðýdýný alan mezarlýk görevlisi Naif Poyraz, "Dün cenaze yakýnlarý gelip bize yeri gösterdiler. Bizde mezarýný açtýk. Mezarý açtýktan sonra ölüm kaðýdýný sorduk, ölüm kaðýdýný istedik. Ölüm kaðýdýný bize verdiler. Sonra cenazeyi getirip defnettiler. Biz mezarlýðýn öbür bölümünde iþçilerle beraber kontrol ediyorduk. Bir vatandaþ bize geldi. Ýlerde bir mezarýn kazýldýðýný ve cenazenin çýkarýldýðýný söyledi. Bizde hemen geldik cenazeyi çýkarýp götürmüþlerdi. Ben cenazeyi görmedim. Cenaze yaþýyor muydu yaþamýyor muydu görmedim" dedi.
Alýntý

Yer imleri