Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Þok Video Haber-Mezarda dirildi hastanede öldü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izle Þok Video Haber-Mezarda dirildi hastanede öldü

Edinilen bilgiye göre, geçirdiði kalp krizi sonucu hayatýný kaybeden Ýsa Acaba (37) isimli þahsýn cenazesi yapýlan iþlemlerin ardýndan Harran Kapý Mezarlýðýnda topraða verildi. Defin iþleminin üzerinden henüz 24 saat geçmeden ölen 'þahsýn dirildiðini' iddia eden yakýnlarý, yaþýyor diyerek mezarý açtýrdý. Mezardan yaþadýðý iddiasýyla kefen içinde çýkartýlan þahsýn cenazesi, kaldýrýldýðý OSM Ortadoðu Hastanesi'nde ölü olduðu tespit edildi. Bu arada çevredeki vatandaþlar cenazenin çýkarýlýþýný büyük bir þaþkýnlýk içerisinde izlerken, cenazenin götürülmesinin ardýndan vatandaþlar uzun süre mezarlýðý meraklý gözlerle inceledi.
    Þahsýn ölüm kaðýdýný alan mezarlýk görevlisi Naif Poyraz, "Dün cenaze yakýnlarý gelip bize yeri gösterdiler. Bizde mezarýný açtýk. Mezarý açtýktan sonra ölüm kaðýdýný sorduk, ölüm kaðýdýný istedik. Ölüm kaðýdýný bize verdiler. Sonra cenazeyi getirip defnettiler. Biz mezarlýðýn öbür bölümünde iþçilerle beraber kontrol ediyorduk. Bir vatandaþ bize geldi. Ýlerde bir mezarýn kazýldýðýný ve cenazenin çýkarýldýðýný söyledi. Bizde hemen geldik cenazeyi çýkarýp götürmüþlerdi. Ben cenazeyi görmedim. Cenaze yaþýyor muydu yaþamýyor muydu görmedim" dedi.
    Þahsýn cenazesi otopsi için Þanlýurfa Eðitim Araþtýrma Hastanesi morguna kaldýrýldý. Olayla ilgili soruþturma sürüyor.

[JW]http://video.sanliurfa.com/hortlayanadam.flv[/JW]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adam oturmuþ aglýyor diyordu sonra hastaneye eletmiþler adam ölmüþ entresan bana göre pek inandýrýcý gelmedi gibi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hanýmý ve annesi sesler geliyordu mezardan demiþler açan iþçide oturdu aglýyordu diyor???????????
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hanýmý ve annesi sesler geliyordu mezardan demiþler açan iþçide oturdu aglýyordu diyor???????????
    Usta iyide aglýyordu madem hastaneye gidince neden öldü ozaman bu adam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlginç.Mezarýn içinde nasýl oturup aðlýyor anlamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý NeRoMaN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýlginç.Mezarýn içinde nasýl oturup aðlýyor anlamadým.
    Bende onu diyorum kaç defa mezarlýka gittim kaç kiþiyi gömdük ,adam 1 gun boyunca durmuþ mezarýn heryeri toprakla doluyor zaten sadece merhumun durdugu yere toprak konmuyor ve orasýda havasýzdýr ya gun yok ýsýk yok hava yok bu adam oturupta nasýl aðlayacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende onu diyorum kaç defa mezarlýka gittim kaç kiþiyi gömdük ,adam 1 gun boyunca durmuþ mezarýn heryeri toprakla doluyor zaten sadece merhumun durdugu yere toprak konmuyor ve orasýda havasýzdýr ya gun yok ýsýk yok hava yok bu adam oturupta nasýl aðlayacak
    Usta bu olay þöyle bi þey olmasýn:

Dükkanda haberlerde gördük bunu biz bende inanmadým dedim görevli yalan söylüyor yanýmdaki bi hoca vardý imam müþteri oðlum neden yalan söylesin adam açýkça oturarak aðladýðýný gördüðünü söylemiþ dedi.Ben olur mu hocam öyle þey dedim.O bu olayý þöyle yorumladý:Öldükten sonra sual için ruh bedene girer ve bedeb dirilerek sorgu sual baþlar bu arada açmýþlardý mezarý dedi aðlama meselesine gelince korkudan aðladýðýný söyledi.

Valla bunlarý söyledikten sonra içime bi ürpertidir girdi ne yalan söylüyeyim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri