Alıntı aslan07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu siteyi daha verimli kullanabilmek için şu sağ taraftaki reklam olmasa daha iyi olacakveya kaldırmanın yolu nedir
Alıntı akin 3641 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yav admin şu sağ taraftaki reklama bi çare bulun ya gicık oldum
Alıntı metinkosker77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sağdaki reklam alooooo
Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar super members statusunu Şu andada bu statudesiniz biliyorsunuz diğer uyelerden çok birçok özellik var nedir bu sizlere sıkıntı veren reklamlardı bu statu ile bu sona erdi.100 Mesajı sınırı olmadanda çogu kişiyi ben bu statuye geçirdim görmüş olduklarımı Tabiki.

Şöyle özetleyim reklam firmaları etkili yerler istiyor nedir bu etkiden kastım kullanıcıların hedefledigi yerler.

Kısaca şöyle özetleyim fazla kafanızıda şişirmek istemiyorum.Biz her ay bu sunucuya 300 Tl +%18 Kdv veriyoruz .Arkamızda çok güçlü bir sponsorumuz yok düşününki 320 tl gunumuz şartlarında cok iyi para ama bunu reklam firmaları kendilerinden dönüşüm alan yerlere istiyorlar bizde mecburen kabul etmek zorunda kalıyoruz ama biz kullanıcıyı sıkmadan sizleri bu statuye geçirdik

Bizleri anlamış olabileceginizi umut ediyoruz.Bende istemem uyeyi sıkmak 5 yıl geride kaldı bazı uygulamalarda olsun sizleri rahatlatmak adına herşeyi yapıyoruz .İnanın net ortamında sizlere en yeni ne sunabiliriz onun peşindeyiz her yenilik oldugundada sizlere bunları email yoluylada ilettik

Sizlerden tek isteğimiz var 455 kişi super members statusünde her biriniz gunde 1 yorum yazsak yada 1 konu açsak gunde 500 mesaj eder budaki bu siteyi ilerletir birçok siteninde önune cıkarır.Sitemizde ailecek dolaşılacak bir sitedir.Çıplak bayan resmi yoktur küfür yoktur yardımlaşma ve beraberlik vardır bu yazımı tum supersatforum yonetim adına yazıyorum arkadaşlar

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.Sizlerle kalkınmak istiyoruz Buda 1 yorum veya gunde 1 konu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.