Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TÜSİAD'da şok Öcalan önerisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güneydoğuda adam 30 çocuk sahibi olacak... Çalışmayıp yan gelip yatacak... Benim maaşımdan veya esnaftan % 30 vergi alacaksın... SSK primim emekli maaşım kadar olacak... Ben bu adamın kürt bebelerine bakacağım...Türk açılımı istiyoruz!!! _ Ben bu kadar SSK primi ödeyeceğim... Hastahanelerden zar zor faydalanacağım. Kürt yan gelip yatacak. 30 tane bebesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...Türk açılımı istiyoruz!!! _ Ben sesimi yükseltsem... Eylem yapsam... Düşüncemi ifade etsem... İşci memur yürüyüşü yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim... Kürt çıkıp bayrak yakacak... Bölünme isteyecek...Etrafı yakıp yıkacak... Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek... Polis bu kişiler karşısında copunu saklıyacak... Türk açılımı istiyorum!!! _ Elektrik, su ve doğalgaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz ödeyen... Devlet arazisine bir gece çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz... Elektriğe, suya, gaza para vermeyip, bedava arazide ev kurup oturan Kürt... Türk açılımı istiyoruz!!! Ayrımcılık yapılıyor diyorsunuz.. En güzel ayrımcılık asimilasyon bu ülkede bizlere yani Türklere yapılıyor... İtilip kakılan düşüncesini ifade edemeyen... Ederse hain ilan edilen... İşsizlik ve krizle boğuşan... Her borcunu devlete tıkır tıkır ödeyen... Vatanın tehlikede olduğunu hissedip eyleme geçerse terör örgütü damgası yiyen... Sistemi eleştirdiğinde Ş.... ve N.... payesi yiyen... Türklüğü savunduğunda Faşist damgası yiyen sizmisiniz yoksa biz Türklermi ? Anlamadım bu işi... Bizmi baskı görüyoruz sizmi...!!! Sonrada Başbakan çıkıyor açılım istiyor... Evet istiyoruz... Ama Türk Açılımı İstiyoruz!!!! (buda alıntıdır erdal kardeş doğruluk payı varmıdır bir incelersin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana açılımdan bahsedermisin şu ana kadar ne yapıldı merak etmekteyim
    ayrıca kimsenin doğudaki kürt vatandaşına pkk gözü ile baktığı yok
    şehit veriyoruz demişsin şehidi biz her hükümette verdik ama bu kadar yoğun olarak değil sen burada hep orduya veryansın edip durdun ama ne savunduğun açılımla ilgili bilgi verdin nede çözümle ilgili arkadaşım yazımı okumadan yorumlar yapıyorsun senin tekniğin bu bak ben bunları yazdım

(sistemin yanlışlarını değiştireceksen btp denen terör zihniyetini bırak meclise türkiyeye dahi sokmayacaksın doğudaki kürtlere potansiyel pkk lı gözü ile bakmayacak oralara okullar ve fabrikalar açacaksın askere hakettiği değeri verip gün aşırı içeri atmayacaksın atıyorsanda bu adam tahliye edildiğinde gidip ondan akıl almayacaksın siyasetçiler siyasetini askerler ise askerlik mesleğini yapacak herkes bildiği işi yapacak herşeye burnunu sokmayacak bak erdal kardeş ben sana açolımı yapıverdim
    ama açılım zihniyeti ile kimse kendine özerklik istemeyecek kürdistan devleti hayali ile yaşayıpta apo itini kürdistan başkanı ilan etmeyecek! )

senin burada farklı bir düşüncen varmı aynı şeyleri konuşuyoruz ama sen kalkmış bana 30 yıl öncesinin zihniyetini savunuyorsun gibi laflar ediyorsun

bana şu açılımı bir anlat ve senden ricam kendi fikirlerin olsun!
    bak veysel arkadaşım...burada yazdıklarım tabiki kendi görüşlerim...
    takdir edersin ki ben...30 yıllık bayatlamış hikayeleri tekrar edip durmuyorum....
    söylediklerim...anlayanlar için çok yeni şeyler....
    anlamayanlarda zaten....hala "asalım keselim" lakırdıları edip duruyo....

arkadaşım....yukarıda söylediklerin güzel şeyler....doğuya yatırım...okullar...fabrikalar felan....
    ama sorun bundan daha da derinlerde....
    biz yıllardır kürt kimliğini yok saydık...."doğuya çok kar yağar...orda yaşayan insanlar kara basınca "kart-kurt" ses çıkar...bu zamanla "kürt" oldu"...dedik....

nasıl batıda bugün...başörtülüler...imam hatipliler yok sayılıyosa....(sakın bana başbakan imam hatipli ve eşi başörtülü demeyin...bunu demeniz...hiç bir şey bilmiyo olduğunuz anlamına gelir)
    doğu da da kürtler yok sayıldı...sayılıyor....
    açılım demek.....önce kürtleride...senin kadar...bir türk kadar insan yerine koymaktır...aranızda zerre kadar fark olmadığını kabul etmektir....

onlara bağışlar gibi yatırımlar yaparak...iyilik ettiğinizi sanmayın...zaten o fabrikaların...okulların...yolların bunca yıldır yapılmaması...bizim bir ayıbımızdı ve yapacağız tabi....orasıda bu ülkenin sınırları içersinde....
    bakın trt şeş açılırken de...kıyametler koptu...yok bölüneceğiz...yok pkk azar vs vs....noldu...
    akdağ'dan kar mı bağışladık yani...bu ülkede her milletten insan yaşar vee istedikleri gibi konuşup....tv yaparken...
    kendi vatandaşlarımıza bunu çok görmek...ırkçılıktan öte bir şey değil....
    bunları bu hükümet başardı....
    bu hükümet sayesinde ...dağa çıkanlar silah bırakacakken.....bazı işgüzar savcılarımız....dağdan inenleri tekrar hapse tıktı....
    o halde...hükümetin söyledikleri yapılıyo muki...bu azan terörde hükümeti suçluyorsunuz....

bir güven ortamı yaratılacaktı.......içine ettiler.......
    güven ortamı yaratılmazsa....o bölge halkı pkk'yı....bdp'yi destekler....kaybederiz onları...
    ve onları kaybetmemizin acı bilançosu da...bize şehit cenazeleri olarak geri döner.....
    devletin susurluk raporuında adı geçen ve ergenekon tutuklusu olarak hapiste olan ...paşalarımızdan veli küçük gibi askerlerimiz bu olayları kangren haline getirmiştir...
    bu gibi askerler...pkk'dan hiç de farklı değil....
    onlar terörle al gülüm...ver gülüm....

arada ölenler de... sen ve ben.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya allah allah erdal sen her konuyu neye çekmeye çalışıon ya konuda apoya aftan bahsedio sen daha durmuşsun yok kürt kimliği yok şu kimliği bu ülkenin tek kimliği var Türk bunu kabul etmeyen defolup gider. Kimseyi zorla tutmuolar.

Kürtler bişi istiıosalar önce şapkalarını çıkarıp önune koysunlar dönup geçmişe baksınlar bu ülke için son 30 yıldır yararlı ne yapmışlar. Bu devlet doğuya 30 yıl boyunca öğretmende gönderdi doktorda gönderdi ama ne yapıldı kafalarına kurşun sıkıldı evleri yağmalandı sokakta gezemediler. Benım yaşadığım yerdede kürtler var kimse onlara hiç bişi yapmıo bir kısıtlama yada dışlama yapmıolar ama yaptıkları tek şey her yere zarar vermek sokakta eşkiya gibi gezmek kızlara laf atmak kürtler ya her şey mubah.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(bu hükümet sayesinde ...dağa çıkanlar silah bırakacakken.....bazı işgüzar savcılarımız....dağdan inenleri tekrar hapse tıktı....
    o halde...hükümetin söyledikleri yapılıyo muki...bu azan terörde hükümeti suçluyorsunuz....

bir güven ortamı yaratılacaktı.......içine ettiler.......
    güven ortamı yaratılmazsa....o bölge halkı pkk'yı....bdp'yi destekler....kaybederiz onları...)

erdal eline şehit kanı bulaşmış bir insanı sen nasıl kabullenip burada davul ve zurna ile karşılarsın bunu bilmem
    ama ben burada bir suçluya yardım ve yataklık ettiğimde cezaevine gireceksem kusura kalma kardeş onlarda girecek sen burada pkk ile kürtleri karıştırıyorsun gibi geliyor bana
    bu arada sayın başbakanımızı kutluyorum yapılan yanlışları gördüğü için ve hainleri layik oldukları yere gönderdikleri için hükümetimizi ve savcılarımızı canı gönülden yürekten kutluyorum benim şehidimin kanı ile açılım yapılacaksa yere batsın öyle açılım ama dikkat et ben pkk ile değil bu açılım yapılacaksa kürt halkımla yapılsın diyorum başbakanımız açılım olsun dedi arkasından bdp açılım olacaksa imralıyı apoyu muhattap alacaksın dedi diyarbakır kalemiz hodri meydan dedi başbakanımızın konuya ne kadar iyi niyetle yaklaştığını her ne kadar şu anki hükümeti desteklemesemde verdiği mücadeleninde farkındayım bunuda kimse inkar edemez ama hükümet bunlara ne kadar çiçek uzattıysa onlar şımarıp dahada fazlasını bizlerin pkk ve apoyu muhattap almamızı istediler hükümet çiçek uzattı dağda aponun talimatı ile onlar bizim askerimize kurşun sıktı ve halen sıkmakta o yüzden dediğim gibi kürt türk kardeş bu bir kenarı pkk ile pazarlık bu apayrı bir kenarı var sen çık şimdi işin içinden erdal kardeş!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Her ikinizde yerden göğe haklısınız.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

erdal eline şehit kanı bulaşmış bir insanı sen nasıl kabullenip burada davul ve zurna ile karşılarsın bunu bilmem
    ama ben burada bir suçluya yardım ve yataklık ettiğimde cezaevine gireceksem kusura kalma kardeş onlarda girecek sen burada pkk ile kürtleri karıştırıyorsun gibi geliyor bana
    bu arada sayın başbakanımızı kutluyorum yapılan yanlışları gördüğü için ve hainleri layik oldukları yere gönderdikleri için hükümetimizi ve savcılarımızı canı gönülden yürekten kutluyorum benim şehidimin kanı ile açılım yapılacaksa yere batsın öyle açılım ama dikkat et ben pkk ile değil bu açılım yapılacaksa kürt halkımla yapılsın diyorum başbakanımız açılım olsun dedi arkasından bdp açılım olacaksa imralıyı apoyu muhattap alacaksın dedi diyarbakır kalemiz hodri meydan dedi başbakanımızın konuya ne kadar iyi niyetle yaklaştığını her ne kadar şu anki hükümeti desteklemesemde verdiği mücadeleninde farkındayım bunuda kimse inkar edemez ama hükümet bunlara ne kadar çiçek uzattıysa onlar şımarıp dahada fazlasını bizlerin pkk ve apoyu muhattap almamızı istediler hükümet çiçek uzattı dağda aponun talimatı ile onlar bizim askerimize kurşun sıktı ve halen sıkmakta o yüzden dediğim gibi kürt türk kardeş bu bir kenarı pkk ile pazarlık bu apayrı bir kenarı var sen çık şimdi işin içinden erdal kardeş!
    sorun zaten bu...
    hükümet iyi niyetle o bölge halkına çiçek uzattı....
    ama pkk ve muhalefet el ele verip....çiçekleri ayaklarıyla ezdiler...
    şimdi de "açılım" yüzünden bu oldu deyip...yavuz hırsız ew sahibini bastırırmış durumlarında ...suçlarını bastırıyorlar....

walla ben onu bunu bilmem...ortada mehmetçiğimiz ölüyo....ne yapılması gerekiyosa yapılsın...
    hiç bir şey mehmetçiğimizin ve analarımızın gözyaşlarından daha önemli değildir....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güneydoğuda adam 30 çocuk sahibi olacak... Çalışmayıp yan gelip yatacak... Benim maaşımdan veya esnaftan % 30 vergi alacaksın... SSK primim emekli maaşım kadar olacak... Ben bu adamın kürt bebelerine bakacağım...Türk açılımı istiyoruz!!! _ Ben bu kadar SSK primi ödeyeceğim... Hastahanelerden zar zor faydalanacağım. Kürt yan gelip yatacak. 30 tane bebesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...Türk açılımı istiyoruz!!! _ Ben sesimi yükseltsem... Eylem yapsam... Düşüncemi ifade etsem... İşci memur yürüyüşü yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim... Kürt çıkıp bayrak yakacak... Bölünme isteyecek...Etrafı yakıp yıkacak... Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek... Polis bu kişiler karşısında copunu saklıyacak... Türk açılımı istiyorum!!! _ Elektrik, su ve doğalgaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz ödeyen... Devlet arazisine bir gece çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz... Elektriğe, suya, gaza para vermeyip, bedava arazide ev kurup oturan Kürt... Türk açılımı istiyoruz!!! Ayrımcılık yapılıyor diyorsunuz.. En güzel ayrımcılık asimilasyon bu ülkede bizlere yani Türklere yapılıyor... İtilip kakılan düşüncesini ifade edemeyen... Ederse hain ilan edilen... İşsizlik ve krizle boğuşan... Her borcunu devlete tıkır tıkır ödeyen... Vatanın tehlikede olduğunu hissedip eyleme geçerse terör örgütü damgası yiyen... Sistemi eleştirdiğinde Ş.... ve N.... payesi yiyen... Türklüğü savunduğunda Faşist damgası yiyen sizmisiniz yoksa biz Türklermi ? Anlamadım bu işi... Bizmi baskı görüyoruz sizmi...!!! Sonrada Başbakan çıkıyor açılım istiyor... Evet istiyoruz... Ama Türk Açılımı İstiyoruz!!!! (buda alıntıdır erdal kardeş doğruluk payı varmıdır bir incelersin)
    elektrik parası vermezler vergi vermezler canları sıkılır dağa çıkar askerleri şehit ederler ondan sonra çıkar özgürlük isterler benim askerime ateş ediyorsun bundan büyük özgürlük olurmu siyasilerde alışmış oy için hertürlü kepazeliğe evet diyor . açılım açılım diyenler ilk önce kendi evlatlarını doğuya göndersin eğer cesaretleri varsa hiçbir siyasinin hiçbir zenginin hiçbir millet vekilinin hiçbir paşanın evladı şehit olmuş mu araştırın bakalım bende TÜRK açılımı istiyorum TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR istemeyen varsa defelup gider

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana...30 yıllık terörle mücadeleden farklı bir şey söyle veysel....
    bu söylediklerin zaten şimdiye kadar yapılanlar....
    ve bu yüzden terör azdı gitti....
    doğu sorununun bu hale gelmesindeki bakış açısı budur zaten...kangren haline getirdiniz...
    ve ilginçtir...sanki bu bakış açınız başarılı olmuş gibi...hala aynı bakış açısıyla haraket ediyorsunuz...
    bu bakış açısı tıkandı...tıkandığı için o bölge kangrene dönüp...şehit verip duruyoruz....
    bakın askerler bile artık kafayı değiştirdi....terörle daha etkin mücadele vermek için....profesyönel asker göndeme geldi...ve o sınır bölgelerindeki ebemden kalma karakollar hep yıkılıp yerine kale gibi karokollar inşa edilecek....
    ama ne zaman....bir dünya şehit verdikten sonra...neyse buna da şükür....
    şimdi sivillerinde kafalarını değiştirme zamanı...biz ağzımıza..."kürt" tabirini almaya utanıp korkuyoruz ve hatta bıu tabirden tiksiniyoruz...
    ama bilin ki o bölgede yaşayanlar "kürt" ve senin ...benim kadar insan...
    o bölge yıllardır sürgün yeri olarak görüldü...
    hiç bir yatırım yapılmadı...
    dili yasaklandığı gibi...bölge insanına b.k bile yedirildi...
    binlerce faili meçhul cinayet var...kim kimi öldürüyo belli değil....

işte bu generalleri içeri alma konusu...tamda bu faili meçhul cinayetlerle ilgili...
    türk silahlı kuvvetlerimizi kendi çıkarı için kullanan bazı paşalarımız...o bölgene kanın akması için elinden geleni yaptı...
    ergenekon terör örgütü...pkk'ya maddi finansman sağlayıp....kan akması için var gücüyle çalıştı...

terör şu zamanda arttı ...çünkü...hükümetin o bölgenin masum vatandaşları için yaptığı açılımlar....pkk örgütünü korkuttu...ekmeklerinin kesileceğini anladı...
    bu yüzden gerilimin olması ve...iki ırkın birbirinden nefret etmesi için elinden geleni yapıyo...

pkk ve başta israil olmak üzre dış güçler...bizi birbirimize düşürmek istiyor...
    bir avuç çapulcunun üstesinden tabiki gelebiliriz...ama o bölge insanın kazanarak geliriz....
    yoksa her kürdü potansiyel pkk'lı görerek değil....
    artı bu konuları konuşan herkesi de..."düşman" belleyerek değil....

asıl düşman...ırkçı bir bakış açısıyla...tüm coğrafyalarımıza bakanlardır...bunun türk ya da kürt olması hiç farketmez...!!!
    kimseye bok falan yedirilmedi..köylüler pkk baskısıyla yalan ifade ile bölgedeki jandarmayı suçladılar.terör belası akp den önce sıfırlanıncada köye gelen gazetecilere itiraf ettiler.pkk nın öldürdüklerini de iftira ile jitem yaptı dediler.
    Konu satelcom tarafından (28-06-2010 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik cümle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-kürt halkı ezildi tabiri kabul edilemez....YALANDIR,SAFSATADIR,İFTİRADIR...cumhuriyet tarihinde ve öncesinde anadolu topraklarındaki hiç bir müslüman (müslüman diyorum dikkat edin) diğerinden farklı haklara sahip değildi...araplarda dahil...
    -Yatırım yapılmamış. Yahu yatırımı kim yapar? sadece devletmi? iş adamları yapmazmı? zengin kürt vatandaşları neden kendi memleketlerine fabrikalar kurmaz? Ben trakyalıyım, diyarbakıra benmi kurayım? hem kendileri tüm yatırımı batıya yapsınlar hemde devlet yatırım yapmadı desinler...
    -Hangi sebep askere polise doktora öğretmene vs kurşun sıkmayı gerektirir?
    Hadi biriniz bir sebep söylesin. "şöyle şöyle olursa asker polis vs.öldürülebilir" desin...
    Bunca kan aktıktan sonra yapılacak açılım için önce şehit ailelerinden onay almalı hükümet...Kendi .ıçından değil. afedersin... Bende isterim bişeyler düzelsin, terör bitsin vs. ama ülkede yıllardır yanan ocaklar var...onları hiç sayamazsın... kaş yapayım derken gözçıkaramazsın... elin eşkiyasına "yahu bu daha çok kanımızı akıtacak, ne istiyorsa verelim" diyerek yaklaşamazsın... ayrıca şu pkk nın kendi başına hareket etmediğini dış kaynaklı olduğunu çeşitli haber lerle öğrendik...bunu bile bile nasıl böyle bişey düşünürüz?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    -kürt halkı ezildi tabiri kabul edilemez....YALANDIR,SAFSATADIR,İFTİRADIR...cumhuriyet tarihinde ve öncesinde anadolu topraklarındaki hiç bir müslüman (müslüman diyorum dikkat edin) diğerinden farklı haklara sahip değildi...araplarda dahil...
    -Yatırım yapılmamış. Yahu yatırımı kim yapar? sadece devletmi? iş adamları yapmazmı? zengin kürt vatandaşları neden kendi memleketlerine fabrikalar kurmaz? Ben trakyalıyım, diyarbakıra benmi kurayım? hem kendileri tüm yatırımı batıya yapsınlar hemde devlet yatırım yapmadı desinler...
    -Hangi sebep askere polise doktora öğretmene vs kurşun sıkmayı gerektirir?
    Hadi biriniz bir sebep söylesin. "şöyle şöyle olursa asker polis vs.öldürülebilir" desin...
    Bunca kan aktıktan sonra yapılacak açılım için önce şehit ailelerinden onay almalı hükümet...Kendi .ıçından değil. afedersin... Bende isterim bişeyler düzelsin, terör bitsin vs. ama ülkede yıllardır yanan ocaklar var...onları hiç sayamazsın... kaş yapayım derken gözçıkaramazsın... elin eşkiyasına "yahu bu daha çok kanımızı akıtacak, ne istiyorsa verelim" diyerek yaklaşamazsın... ayrıca şu pkk nın kendi başına hareket etmediğini dış kaynaklı olduğunu çeşitli haber lerle öğrendik...bunu bile bile nasıl böyle bişey düşünürüz?
    selametle...
    bu yazının üzerine artık daha yazı yazılıp yorum yapılmaz!

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri