Güneydoğuda adam 30 çocuk sahibi olacak... Çalışmayıp yan gelip yatacak... Benim maaşımdan veya esnaftan % 30 vergi alacaksın... SSK primim emekli maaşım kadar olacak... Ben bu adamın kürt bebelerine bakacağım...Türk açılımı istiyoruz!!! _ Ben bu kadar SSK primi ödeyeceğim... Hastahanelerden zar zor faydalanacağım. Kürt yan gelip yatacak. 30 tane bebesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...Türk açılımı istiyoruz!!! _ Ben sesimi yükseltsem... Eylem yapsam... Düşüncemi ifade etsem... İşci memur yürüyüşü yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim... Kürt çıkıp bayrak yakacak... Bölünme isteyecek...Etrafı yakıp yıkacak... Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek... Polis bu kişiler karşısında copunu saklıyacak... Türk açılımı istiyorum!!! _ Elektrik, su ve doğalgaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz ödeyen... Devlet arazisine bir gece çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz... Elektriğe, suya, gaza para vermeyip, bedava arazide ev kurup oturan Kürt... Türk açılımı istiyoruz!!! Ayrımcılık yapılıyor diyorsunuz.. En güzel ayrımcılık asimilasyon bu ülkede bizlere yani Türklere yapılıyor... İtilip kakılan düşüncesini ifade edemeyen... Ederse hain ilan edilen... İşsizlik ve krizle boğuşan... Her borcunu devlete tıkır tıkır ödeyen... Vatanın tehlikede olduğunu hissedip eyleme geçerse terör örgütü damgası yiyen... Sistemi eleştirdiğinde Ş.... ve N.... payesi yiyen... Türklüğü savunduğunda Faşist damgası yiyen sizmisiniz yoksa biz Türklermi ? Anlamadım bu işi... Bizmi baskı görüyoruz sizmi...!!! Sonrada Başbakan çıkıyor açılım istiyor... Evet istiyoruz... Ama Türk Açılımı İstiyoruz!!!! (buda alıntıdır erdal kardeş doğruluk payı varmıdır bir incelersin)

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri