REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Vu+ duo da yüklediğim eklentileri silme acill!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vu+ duo da yüklediğim eklentileri silme acill!!!

Arkadaşlar google maps yükledim ama kullanamadim bu yüklediğim eklentiler adsl kotasini aşar mi? Ayrica bu eklentileri nasil silebilirim....

şimdiden tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar google maps yükledim ama kullanamadim bu yüklediğim eklentiler adsl kotasini aşar mi? Ayrica bu eklentileri nasil silebilirim....

şimdiden tşkler
    kotanı zorlamaz ve ayrıca eklentiyi menu kurulm ekltentiler menüsüne ulaşınca kırmızı renk eklenti kaldır seçeneği ile kaldırabilirsin...
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta tşkler ikimizde aynı uydudan almışısız bildiklerimizi burdan paylaşırsak çok iyi olur tşklerr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta tşkler ikimizde aynı uydudan almışısız bildiklerimizi burdan paylaşırsak çok iyi olur tşklerr
    tabiki bildiklerimiz paylaşırız
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serhat15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kotanı zorlamaz ve ayrıca eklentiyi menu kurulm ekltentiler menüsüne ulaşınca kırmızı renk eklenti kaldır seçeneği ile kaldırabilirsin...
    usta bende vlc silmek istiyorum ama olmuyor silemedim birtürlü ve 2 gün oldu alalı ve hiç ses yokdu şimdi ise pervanenin oldugu yerden kafa agrıtacak şekilde tır die urmadan ses gelyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions
    buradan istediğinizi silebilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri