Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Modemle dreambox 500 s ye baglanamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Modemle dreambox 500 s ye baglanamıyorum

dreambox 500 s ye baglanamıyorum modemin usb ile bilgisayara cet 5 kablosu ile de dreambox 500 s ye baglanmak istiyorum ama baglanmıyor önceden baglanıyordum şimdi ne yaotımsa baglanamıyorum acaba ttnet den mi kaynaklanıyor 2 gündür ugraşıyorum denemedigim bişi kalmadı son care ttneti aramak sizce ne olabilir saygılar 2 modemlede baglanamadım
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

USB ile bilgisayardan nete girebiliyormusunuz.Öncelikle bunu bilmemiz gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konunun TTNET ile alakası ne arkadaşım. İnternetin ile ilgili sorunun varsa TTNET ararsın ama sen PC den Dreamboxa bağlanamıyorsun bunun uzaktan yakından TTnet le alakası yok.

Cihazınızdan İletişi kurulumundan DHCP yi etkin kıl cihazın ip alıyormu ona bak. Yüksek ihitmal ip alamama sorunu yaşıyorsun. Eğer pc den direk nete cıkıyor isen Dream de ip alıyorsa bağlanman gerekir. Bir ihtimalde cihazın adaptörü arızalı olabilir. Akım düşük olduğu zaman bu tür arızalar yapabiliyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb ile internete baglanıyor
    usb yi iptal edip dreambox a cet 5 le baglanıyor ben 2 sini birden kullanamıyorum
    çift cıkışlı modemlede baglanamıyorum 1 ci cıkışla baglanıyor 2 ci cıkışla baglanmıyor ne bilgisayara nede dreambox sa
    DHCP yi etkin kıl cihazın ip alıyormu ona bak. Yüksek ihitmal ip alamama sorunu yaşıyorsun
    evet ip almıyor ne yaptımsa olmuyor ilk defa başıma geliyor o yüzden
    Bir ihtimalde cihazın adaptörü arızalı olabilir öyle olmuş olsa hiç baglanmaması lazım deyil mi ilginize teşekkür ederim
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınıza elle ip verin ve birde o şekilde deneyin. PC ile Dreamın ip leri aynı olmasın cakışma olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaza elle ip verdim gine olmadı
    pç ile dreama cakışma bile yaptıramadım cakışma olsa yapcagım ama onu bile denedim ama olmadı
    cihaza dream ve modeme ne şekilde ip vermem gerekiyo siz versenizde birde o şekilde denesem olur mu saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kabloda hata var kaployu değiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onuda denedim olmadı maalesef saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri