atv de para bol atv istediği her diziyi alabilir nasıl olsa kaynak saglam benceeeeeeeee
atv de para bol atv istediği her diziyi alabilir nasıl olsa kaynak saglam benceeeeeeeee
bomba olmuş.
ezelden sonra vadiyide aldılar...
doğrudur da bomba olduda stara daha çok yakışyordu basri arkdaşım demi
Abi kanal d ile atv nin yayın sistemi bu tür dizileri pembe dizi gibi gösteriyor. Show ve star ın yayınları koyu tonda olduğu için bu tarz dizilere ayrı bir tat katıyor. Keşke fox ya da tnt ye geçseydibu iki kanalın görüntü kalitesi çok çok iyi bence.
next ye 2000 cx super plus usb
By realraven :sunglasses2:
fazla sürmez bence tekrar yuvaya yanı show tv ye dönecektir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
vadinin atv ye dönmesi süpriz olmadı çünkü show dan alınan kurtar vadisi bir çok ihale vardı samanyoludan tut foxa kanal 24 e atv ye cine 5 e en son dogan grubu aldı star ile şimdi ise atv ye bence kanal degiştirmekten çok karasal yayın alabilen kanala vermeleri daha mantıklı millet degil çanak rcevır almaya aciz ben şahsen bir çok kişiyi biliyorum ama her gece içenlerde var bunların içinde bir hafta içme al bir recevır bi çanak ayna gibi izle bir çok ilimizde ATV pek iyi çekcegini zannetmiyorum haa bana soruyosanız bende çanak tarlası var 5 tane dikili türksat,hotbird,sirius,thor ve expres am 53 yani buda benim sistem ama tekrar söylüyorum hayla karasal dan yayın almaya çalışan kardeşlerimiz var ve star la show arasında olsa yeterli idi diyorum saygılar sunarım ..
atv....iyi tercih.............
Hangi kanalda oynayacağı çokta önemli değil, nasıl olsa reklam aralarında izlemeye devam edeceğiz....
hayırlısı olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri