REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Foruma dosya ekleme (upload yapma)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Foruma dosya ekleme (upload yapma)

1-Foruma dosya eklemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesine tıklıyoruz.

2- Gözat kısmında bilgisayarımızda bulunan yükleyeceğimiz dosyayı sectikten sonra please enter a meaningful file description yazan kısmına e-mailimizi yazıp send butonuna basıyoruz.

3-Aşağıda okla gösterilen upload complete yazısı çıktıktan sonra upload işlemi bitmiştir.tabi upload işlemi dosyamın büyüklüğüne göre değişir.

4-Upload işlemi bittikten sonra aşağıda okla gösterilen kısım download için gerekli olan linktir.artık bu verdiğiniz linkten isteyen herkes verdiğiniz dosyayı download edebilir.

Elimden geldiğince anlatmaya calıştım.umarım faydalı olur.son bir not 250 MB kadar upload yapabilirsiniz.

Saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tiker megaupluod sitesi engellenmiş bilgileri kontrol edermisin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef site mahkeme tararı ile engellenmiş.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesini dosya yüklemek için kullanabilirsiniz.
    Tiker emegin için Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet erişim engellenmiş...Üzücü bir durum forumun dosya upload bölümü tarafımca kaldırılmıştır.Sadece görevli arkadaşlarda dosya yukleme yetkisi vardır..

Duyurulur..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bu nedir ikidebir kurallar değişiyor eeeeeeeeee..ben şimdi dosya eklentisi yapamak istesem nasıl napıcam yetkide yok..nasil olcek bu iş:49: :49: :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı
    yahu bu nedir ikidebir kurallar değişiyor eeeeeeeeee..ben şimdi dosya eklentisi yapamak istesem nasıl napıcam yetkide yok..nasil olcek bu iş:49: :49: :28:
    antencii upload siteleri var oraları kullan aşağıda var bak

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
    Malesef site mahkeme tararı ile engellenmiş.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesini dosya yüklemek için kullanabilirsiniz.
    Tiker emegin için Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dosya vermek isteyen arkadaşlar upload sitelerini kullanabilirler yada görevli arkadaşlara pm atıp yardım isteyebilirler Kolay Gelsin...

siteye erişim engellendiğinden dolayı

Konu Kapatılmıştır....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri