Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Ordudan Ayrılan 50 subay PKK saflarına Katıldı!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha bilmediğimiz <neler var gerçekten derin bir güç bizi kaosa dogru çekiyor 90 lı yıllara geri dönmemiz isteniyor ama ALLAHIN izniylr aşacagız bu fena günleri
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamın siyasetçilik becerisi yok... mükemmel bir asker ama her asker siyaset yapamıyor...başarılı olabileceğini düşünmüyorum...
    ancak kitapta yazan k.ırattaki 500 kişilik toplantı kısmı doğruydu ustacım... bunu bile bile uç komutanlıklardan gizleme ihtiyacı neden duyulur? ki bu o zamanda şırnak yada hakkaride bulunan komutanlıkların kulağına gitseydi ankaranın sınır ötesi onayını beklemez gereğini yaparlardı...(irana yaptıkları gibi) o zamanlar generalinden erine kadar herkes burnundan soluyordu...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karamsarlığa gerek yok kardeşim varsa öyle sütü bozuk vatan hainleri illaki dağda bir yerlerde leşi bulunur! ama tekrar ediyorum bu yazılar tamamen ordumuzu karalamaya yönelik asparagas haberler güneş balçıkla sıvanmaz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    karamsarlığa gerek yok kardeşim varsa öyle sütü bozuk vatan hainleri illaki dağda bir yerlerde leşi bulunur! ama tekrar ediyorum bu yazılar tamamen ordumuzu karalamaya yönelik asparagas haberler güneş balçıkla sıvanmaz!
    hala aynı şeyi söylüyorsun veysel... uzatmayacağım... kısaca şu memleketin nimetlerini boğazına kadar tıka basa doldurup, kanına giren nice türk oğlu türkler olmuştur... son dönemdede olmuştur şu an bile vardır... pkk yı yağlı kemik görüp hayatta kalması için nice askerin şehit olmasına sebep olanların içlerinde devlet adamı, asker, bürokrat olduğunu bilipte söylememek asıl ihanettir... kendini eleştirmeyen ve içini temizlemeyen kurum yok olup gider...
    Zamanında avrupanın anasını ağlatan, önünde orduların duramadığı yeniçerilerin nasıl yok olduğunu, ne hale geldiklerini tarihte gördük.. mesele önlem almamakta.... mesele göz yummakta... öyle herşeye göz yumarsan gözün çıkar... çürük elmaların sağlamlarıda çürüttüğü unutulmamalı... Kısaca dedim uzadıda uzadı... artık bu konu hakkında yazmayacağım... umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır... Niyetim asla ve kat'a orduyu kötülemek değil... canım dan çok sevdiğim bir kurum...aynı devletim gibi... ama çürüğede çürük demek lazım... vesselam...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha önce bir çok bürokrat ve hatta başbakanlar bunu defalarca söyledi ama bu denli eleni ortaya çıkmamıştı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilinçli olarak piyasaya yalan haber sızdırıyorlar, inanmıyorum

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri