REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Neden zengin çocukları şehit olmuyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte o tiksindiren diyalog

albay: öğrendin mi yerini
    vahap abi: Muğla'ya vermişler komutanım
    albay: Marmaris ilçesinin aksaz bölgesi var, gidebileceği en güzel yer
    vahap abi: O da sizin sayenizdedir
    albay: Ne demek vahap abi. Ilkinde arkadaşlar dedi, geç kaldık,
    vahap abi: Evet doğrudur
    albay: Erken olsun dediniz. Arkadaşlar dedi ki, komutanım merak etmeyin, sizi mahcup etmeyeceğiz, bir dönem beklesin. Mahcup olduk mu diyor.
    Vahap abi:mahcup olmadılar, çok makbule geçti, çok sevindik biz onların hediyelerini vereceğiz. Onları memnun ederiz.
    Albay: Aklınıza bir şey gelmesin, sağolsunlar, bir dediğimizi iki etmiyorlar. Ama diğerinde geç kaldık dedi.
    Vahap abi: Komutanım benim 6 tane çocuğum var. Iki tanesini yaptılar. Mehmet büyüğü, 33 yaşında, hüseyin de sayenizde kurtardı. Hasan da oraya (marmara aksaz'a) gitti. Bunun arkasından aydın var. Bizim ticaretin bel kemiği.
    Albay: Anladım.

Ikinci hanimdan bir oğlum daha var, onu hiç göndermesek?

Vahap abi: O da 88 doğumlu. Ben iki evli olduğum için hasan bir anadan, aydın bir anadan. Aydın için bakalım nasıl yapabiliriz. Onu hiç göndermeme ihtimalimiz var mı?
    Albay: Tamam vahap abi, başka bir emriniz var mı?
    Vahap abi: Yok ricam olur, o emaneti de takdim ederim size.
    Albay: Bir hesap numarası vereyim
    vahap abi: O da olur.
    Albay: Yanlış anlamazsanız herhangi bir şey konuşmadım.. Arkadaşlarla rakam konuşmadım. Mahcup olmayacağınız bir şey olsun.
    Vahap abi: Tamam olsun. çünkü geride de gelecekler var, sağolsunlar hepsine tamam diyorlar.
    kaynak???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu memleketin fakiri bitmez bu yüzden de askerligi biz fakir çocukları yapacak o zengin şehir z...... leride yan gelip yatacak.Hani dizelerde diyor ya;
    Zenginimiz bedel verir
    Askerimiz fakirdendir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senle ben bu konuşmayı yapmış olamazmıyız nerden anlayacaklar bizim olduğumuzu arkadaşım bir insanın elinde böyle delil varsa direkt suç duyurusunda bulunabilir ki doğru ise bu görüşme gerçekten bir suç unsurudur ve cezaqsız kalmamalıdır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu anlamıcak ne var ya kısa dönem yapıyor .yada bazılarında olduğu gibi devreye askeriye içine sızmış mihraklar giriyo malesef
    I've seen so far is in perfect

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demek ki ölee...tek başına "ne mutlu türküm diyebilene" ya da ağzından türklüğü düşürmemek değil ...maharet....
    asıl maharet....
    bu ülkenin ...gariban türkleri gibi....gariban kürtleri gibi...gariban çerkezleri....gariban lazları vs vs...gibi...
    gidip aslanlar gibi askerliğimizi..."adam" gibi yapmakta....

şehit olan biziz ...askerliğini torpille yapanlar ise...bu işin edebiyatını yapanlardır....
    sırtımızdan bu keneleri söküp atacağız...
    bizi bizden olan, işinin ehli dürüst askerler komuta etsin....!!!

7. 02-07-2010, 23:01

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yüreğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben acemi birligimi antalyada yaptım orada zengin cocuklarına torpil vardı bunu gordum usta birligim agrı idi orada pek torpil olayı yoktu
    iş zaten acemi birliğinde bitiyor hatırlı kişilerin çocukları dağıtım sırasında biryerlere monte ediliyor veya kitabına uydurulup rahat yerlere yerleştiriliyor bu hususla ilgili askerliğini yapmış herkesin başından bir olay geçmiştir.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri