REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 17 Kişiye Mezar Oldu Yine Açıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 17 Kişiye Mezar Oldu Yine Açıldı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ilçesine bağlı Odaköy'deki bir maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında 17 kişi hayatını kaybetmiş, 18 kişi de yaralanmıştı.
    Kazanın ardından kapatılan maden ocağı, denetimden sonra yeniden faaliyete geçti.

Maden ocağının sahiplerinden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ticaret Odası Meclis Başkanı Erhan Ortaköylü, ailesinin 60 yıldan beri bölgede kömür madenciliği yaptığını söyledi.

Erhan Ortaköylü, şöyle konuştu:

''Bunun 30 yılı da bana ait. Ben bu yöreye sevgi ve aşkla bağlıyım. Çok üzüntülü günler de yaşadık. 'Bütün emniyet tedbirleri alındı' diye düşünmüştük. Ama herhalde eksiğimiz varmış, bunları tamamladık.
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bakanlığının kontrollerinden sonra tekrar çalışmaya başladık. Bu çalışmaların başında da kömürün bir yaşam biçimi olduğu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türkiye Taş Kömürü İşletmesi'nden 3 üst düzey yönetici transfer ettik. İşletmemiz çalışmaya devam edecek. Örnek bir işletme kurduğumuzu düşünüyorum.''
    Maden ocağında hayatını kaybeden işçilerin yakınları için vakıf kurma çalışması yürüttüklerine dikkati çeken Ortaköylü, ölen madencilerin çocuklarının tüm eğitim masraflarının bu vakıf tarafından karşılanacağını bildirdi. 13 dakika önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölen öldü bu saatten sonra önlem alsan vakıf kursan ne olacak o önlemler o denetımler daha önceden neden yapılmadı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ölen öldü bu saatten sonra önlem alsan vakıf kursan ne olacak o önlemler o denetımler daha önceden neden yapılmadı.
    :45::45: vay gidene be volkan şimdi ağzıyla kuş tutsalar ne olacakki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri