Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Sigara Yasağında Flaş Gelişme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar siz içmiyor olabilirsiniz,ama ben içiyorum sizin kadar benimde hakkım var.içmeyenlere saygı gösteriliyorsa içenlerede saygı gösterilmeli onlara sanki salgın hastalıklılar gibi bakılmamalı belki sen içmiyorsun ama baban belki amcan belki deden içiyordu.yani demek istediğim ben sigara iyi bişey demiyorum ama tiryakisiyiz ve içiyoruz olay bu yarın öbürgün kar yağıcak adam dışardamı içicek zaten türk kültüründe adamın ***fi kahvaneye gidip sigarasını çayını yudumlayarak içmek..bunlarda düşünülmeli.ben demiyorum yasak kalksın ama bizlerede ona göre imkanlar sunulmalı.diye düşünüyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çanakkaleli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar siz içmiyor olabilirsiniz,ama ben içiyorum sizin kadar benimde hakkım var.içmeyenlere saygı gösteriliyorsa içenlerede saygı gösterilmeli onlara sanki salgın hastalıklılar gibi bakılmamalı belki sen içmiyorsun ama baban belki amcan belki deden içiyordu.yani demek istediğim ben sigara iyi bişey demiyorum ama tiryakisiyiz ve içiyoruz olay bu yarın öbürgün kar yağıcak adam dışardamı içicek zaten türk kültüründe adamın ***fi kahvaneye gidip sigarasını çayını yudumlayarak içmek..bunlarda düşünülmeli.ben demiyorum yasak kalksın ama bizlerede ona göre imkanlar sunulmalı.diye düşünüyorum..
    :45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigara zararlıdır.bunda hepimiz hemfikiriz.adam arabasına koymuş 10 numara yağ gaza basmış egzozdan çıkan duman hepimizi zehirliyor, adam binmiş külüstür hacı murata yada bmc ye egzozdan duman çıkıyor hem beni zehirliyor hem hava yı zehirliyor buna ses soluk yok,hiç olmazssa sigara havayı kirletmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

100 yıllık kahve kültürünü bitirdiler yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese slm ben bu çıkan haberlere artık inanmıyorum niye diyceniz ! birileri ortalıga bir şey çıkarıyor bir kaç ay sonra degişen hiç bir şey olmuyor yani yasak devam eder bunlar partinin aldatması bence saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence cok sacma bi uygulama , kahvede sigara icmenin yasak olması yemekte ekmek olmaması gibi bisey sanırsam ?

Tamam kahveye oyun oynanmaya gidiliyor ama ben sigara icmeyen adam görmedim kahveye gidipte

Düzeltilmesi lazım olay sigaranın üstüne resim basmakla,yasak koymakla olmuyor insanlar önce bırakmak istiyecekler , siz istediginiz kadar resim basın hicbisey degismez..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri