kimse zaten olayları sivas halkına yıkmıyor olay başka yerlerdede vuku bulabilirdi
bunları yaban yobaz gericilerle sivas halkının yakından uzaktan alakası yoktur ama dediğin gibi tezgah gerçekten çok büyüktür!
kimse zaten olayları sivas halkına yıkmıyor olay başka yerlerdede vuku bulabilirdi
bunları yaban yobaz gericilerle sivas halkının yakından uzaktan alakası yoktur ama dediğin gibi tezgah gerçekten çok büyüktür!
Onlar oraya aydan geldiler ufolarla gözü dönmüş yobazlar. Başta belediye başkanları vardı. Orada gözükenlerin hepsi sivaslı burada işi saptırmayın ölenlerin 14 tanesi de sunni vatandaşlarımızdandı sizlerin kafası hep bir tarafa bakıyor. Sadece orayı görüyor görmek istediğinizi görüyor. Size ters düşen herkesi yakıp yıkmak istiyorsunuz. Ve bunu ne yazık ki hoşgörü dini olarak gördüğümüz islam dini için yapıyorsunuz. Burada konu bile açmak istemiyorum bundan sonra. Serkan ustanın dikkatine. Daha önce de yazmıştım. Bu forma girmeyi bile düşünmüyorum. Bazı form üyeleri ortalık karışsın diye ellerinden geleni yapıyor. Kimsenin başka kimselerin düşünce ve inançlarına saygısı ve hazmı kalmamış. İnşallah bu yazıyı yöneticiler okurlar.
sivas olaylarında babam dediki unuttum ismini oda 4-5 kişiyi vurup öldürmüş ama ispatlanamamış
Konu veyselbakan tarafından (02-07-2010 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.
Güzel ülkemizin keşke olmasaydı denecek hadiseleridir sivas olayları ve başbağlar katliamı...Böyle olayları engellemek için sağduyulu olmalı ve kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz...
usta gerilmene hiç gerek yok sen bildiklerini ve yorumlarını yapacaksın tabiki doğrularını savunacaksın lakin karşındaki bunu anlar yada anlamaz o ona kalmış fikirlerini yazarken karşındaki sana hakaret ediyor veya yanlış kelimeler kullanıyorsa ona zaten gerekli müdahaleleler yapılır orada aydınlarımız öldü gencecik insanlar yanarak can verdi bunun hiçbir şekilde affı olamaz ve bu konuda seninleyim hemde sonuna kadar burada yok o alevi yok o sünni olaylarını konuşmanın hiçbir manası yok mezhebi ne olursa olsun orada ölenler bizim canımız bizim insanlarımızdı ve bunuda yapanların allahla yada müslümanlıkla hiçbir alakası olamaz bunları yapanlar resmen gerici zihniyetli ve yobaz insanlardır ama benim sana anlatmaya çalıştığım sen burada bunları yapan yobaz gericileri tüm sivas halkına mal etme sadece bunu söylemeye çalıştım çünkü bu gibi insanlar maalesef yurdumun her ilnde bulunmaktadır! dediğim gibi usta sen burada doğrularını yaz ama yaz beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez!
kendin diyorsun 14 sünni var diye demek ki olay alevi sünni olayı degil orada olanlar sivasdir elbet ama bunu planlıyanlar sivas halkı degil aziz nesin halkı kışkırtmak için elinden geleni yaptı galeyan gelen halkı nereye cekerse oraya gider halk sadece aziz nesini istiyordu sormamız gereken aziz nesinin orada ne işi vardı aziz nesin gibi ateist bir insanın anma şenliklerinde ne işi vardı allah peygamber kuran sadece sünnilerin degildir sivasta yasanan acı olayın islam ile muslumanlıkla ilgisi yoktur ama onu bahane ederekten muslamanlara acık bir saldırı vardır
aziz nesin denen ..... gelmese olay molay çıktığı yok ortalığı karıştıranda sensin araştırda yorum yap 1993 den öncede sivasda pir sultan şenlikleri oluyordu ama hiç olay olmuyordu aiz nesin gibi ..... ataist olmak medenilik mi bir dahada islam dinini katma islamdininde bu tür olaylara yer yok yobaz diye genelleme yapma bende sivaslıyım yobaz arıyorsan önce aynaya bak![]()
Konu HCakir tarafından (03-07-2010 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: seviyeyi koruyalım..
kimse olanlardan memnun değildir.memnun olmakta mümkün değildir.ama gizli güçlerin organizasyonu ile oluşturulan galeyan ne benim dinimi kötü nede sivasın insanını yobaz yapar.konuyu saptırmaya gerek yok.burada çok şey de anlatılır ama forumda üzerinden 17 yıl geçmiş bir olayı tazelemeye gerek yok.sadece züntümüzü bir insan olarak sunalım.orada benim samimi olduğum evinde yemek yediğim insanın 2 yeğenide öldü.aziz denen provakötörü kimler otelden kurtarmıştır.tabancasıyla kim kimlere sıkmıştır.ve yargılanan insanları kameradan görüp toplayıp suçlu ilan etmişlerdir.ama derin kişiler hala ortada yok.birde başbağları teör deyip geçmeyin herkes ne olduğunu biliyor ve terör olunca herhal onlar can değil adam neyse terör mü diyeceğiz.bu ve benzeri olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle.
Konu HCakir tarafından (03-07-2010 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: seviyeyi koruyalım..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri