REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: 17.yilinda sivas katliami. Elde ne var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başbağlar Katliamını yapanlar adı üstünde teröritsler. Ama Sivas'ta 37 canı yakanlar kim? Din adına iş yapan eli kanlı yobaz sürüsü. Aynı şeyler Çorum'da, Maraş'ta yaşandı. Ve bu olaylar bir terör olayı ile karşılaştırılıyor.
    Ne ararsın Tanrı ile aramda
    Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
    Yanlış anlayanlar da 5 Temmuz günü yazılarını yazsınlar hatırlatsınlar. Sivas Katliamının Yıldönümünde anılması çocuk katillerinin yaptıklarını mı aklınıza getiriyor.Onların yaptıkları sadece Başbağlar değil daha 2 gün önce Siirt'te şehit olan askerlerimiz ve korucular var. Daha kanları kurumamış mehmetçiklerimiz var.
    Öyle kahraman mehmetçiğin kanları arkasından siyaset yapılmasın, milliyetçilik taslanmasın. Her Türk bu bayrak altında yaşıyorsa Atatürk'ü sevecek, Kurduğu Cumhuriyete sahip çıkacak koruyacak.Vatan ve bayrak namusu olacak. Üç kuruşa şehitlerin kanlarıyla sulanan bu topraklar peşkeş çekilemez. Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır, Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uğur mumcuyu....muammer aksoyu.....turan dursunu vs bir çok tanıdık ismi kim vurmuşsa....
    sivas ta ve başbağlarda 33 cana kıyanlarda aynı mahfillerdir........

piyonların yakalanması hiç bir şeyi değiştirmez.......yok yobazmış...yok sağcı...solcuymuş....
    siz bence...ergenekon'u izlemeye devam edin....
    çünkü ....ülkemizde oynanan bu acı film....ergenekon sinemasında oynuyoo......

bir de yeri gelmişken şu ...."ölülerin arkasından kötü söz söylenmez" lafı için bir kaç laf edeyim....
    yahu siz hiç....firavun'un arkasından.....ebu leheb'in arkasından.....karun'un arkasından...hz.yusuf'u kuyuya atan kardeşlerinin arkasından....lut kavminin arkasından...vs vs.....konuşmaz mısınız....
    o halde hiç bir şey bilmiyosunuz demektir.....
    çünkü kur'an-ı kerim bu tip insanların arkasından....çoookkk konuşur....
    hadi kur'an'a da çatın....
    niçin ölülerin arkasından konuşuyorsun diye....

o halde...tabiki aziz nesin'in....ilhan selçuk'un....türkan saylan'ın...vs vs....ve hatta herkesin ardından konuşacağızz.......
    savunamayacağınız insanların ardından konuşulunca...ne güzelde biliyosunuz...."ölülerin ardından konuşmayın" sözünü.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bak arkadaşım sivas olayları sözde aziz nesinin bu ülkede yaşayanların /60 aptaldır sözüyle başlamış.Ben de bu söze katılıyorum.AKP ye oy verenlerin hepsi ...... diyorum.Türkan Saylan a gelince kız çocuklarına kol kanat gerip okutan bir cumhuriyet kadınından ne istiyorsunuz.Sırf onun bu başarısını çekemeyen STV grubu ve bazı yobazların kışkırtmasıyla az daha onu da ergenekoncu diye göz altına alacaklardı.İlhan Selçuğu niçin gözaltına altına aldılar.Sırf hükümet aleyhine yazılar yazıyor diye hayali suçlamalarla adamı suçladılar.Bu hükümet değil mi tarihi vurgun yapan Erbakanı yaşlı diye cezaevinden çıkartan.Ben ergenekonun varlığına inanmıyorum.İçerde olanlara bakın Tuncay Özkan,Cumhuriyet Gazetesi Ankara yazarı Mustafa Balbay.Niçin hep hükümet aleyhine yazanlar içerde de hükümet leyine yazılar yazan yalakalar dışarda.
    Konu HCakir tarafından (03-07-2010 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Seviyeyi koruyun , hani nerede kaldı demokrasi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamam siz tartışmayı da bilmiyorsunuz anlaşıldı konu kapalı..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri