uğur mumcuyu....muammer aksoyu.....turan dursunu vs bir çok tanıdık ismi kim vurmuşsa....
sivas ta ve başbağlarda 33 cana kıyanlarda aynı mahfillerdir........
piyonların yakalanması hiç bir şeyi değiştirmez.......yok yobazmış...yok sağcı...solcuymuş....
siz bence...ergenekon'u izlemeye devam edin....
çünkü ....ülkemizde oynanan bu acı film....ergenekon sinemasında oynuyoo......
bir de yeri gelmişken şu ...."ölülerin arkasından kötü söz söylenmez" lafı için bir kaç laf edeyim....
yahu siz hiç....firavun'un arkasından.....ebu leheb'in arkasından.....karun'un arkasından...hz.yusuf'u kuyuya atan kardeşlerinin arkasından....lut kavminin arkasından...vs vs.....konuşmaz mısınız....
o halde hiç bir şey bilmiyosunuz demektir.....
çünkü kur'an-ı kerim bu tip insanların arkasından....çoookkk konuşur....
hadi kur'an'a da çatın....
niçin ölülerin arkasından konuşuyorsun diye....
o halde...tabiki aziz nesin'in....ilhan selçuk'un....türkan saylan'ın...vs vs....ve hatta herkesin ardından konuşacağızz.......
savunamayacağınız insanların ardından konuşulunca...ne güzelde biliyosunuz...."ölülerin ardından konuşmayın" sözünü.....![]()
Bak arkadaşım sivas olayları sözde aziz nesinin bu ülkede yaşayanların /60 aptaldır sözüyle başlamış.Ben de bu söze katılıyorum.AKP ye oy verenlerin hepsi ...... diyorum.Türkan Saylan a gelince kız çocuklarına kol kanat gerip okutan bir cumhuriyet kadınından ne istiyorsunuz.Sırf onun bu başarısını çekemeyen STV grubu ve bazı yobazların kışkırtmasıyla az daha onu da ergenekoncu diye göz altına alacaklardı.İlhan Selçuğu niçin gözaltına altına aldılar.Sırf hükümet aleyhine yazılar yazıyor diye hayali suçlamalarla adamı suçladılar.Bu hükümet değil mi tarihi vurgun yapan Erbakanı yaşlı diye cezaevinden çıkartan.Ben ergenekonun varlığına inanmıyorum.İçerde olanlara bakın Tuncay Özkan,Cumhuriyet Gazetesi Ankara yazarı Mustafa Balbay.Niçin hep hükümet aleyhine yazanlar içerde de hükümet leyine yazılar yazan yalakalar dışarda.
Konu HCakir tarafından (03-07-2010 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Seviyeyi koruyun , hani nerede kaldı demokrasi?
Tamam siz tartışmayı da bilmiyorsunuz anlaşıldı konu kapalı..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri