40 daırelık merkezı sıstem var ancak canaklar catıda merkezı sıstem alt katta oldugu ıcın ust katlara sınyal dusuk gelıyor bunu guclendırmek ıcın ne yapmamız gerekır bılgı ve yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım
Teşekkur: 0
40 daırelık merkezı sıstem var ancak canaklar catıda merkezı sıstem alt katta oldugu ıcın ust katlara sınyal dusuk gelıyor bunu guclendırmek ıcın ne yapmamız gerekır bılgı ve yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım
rf hat kuvvetlendirici kullanabilirsiniz.
piyasada bir çok marka,güç ve kalitede olanları var.
bu tip cihazları local uydu malzemeleri satanlardan ziyade,merkezi sistem ekipmanları satan nispeten daha büyük mağazalarda bulabilirsiniz.
yanlız merkezi sistemin çıkışına göre (sband_uhf-vhf) ona göre farklı aktif hat kuvvetlendiricileri veya tüm bandlarda görev yapan cihazlar var
Konu airman06 tarafından (02-07-2010 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
arkadaş bence sen kablolarını deiştir derim
kablolar kalıtelı kablo hem degısme ıhtımalıde yok yınede bılgılerınız ıcın tesekur ederım
ßu konu ile ilgili başıma gelen ve çözüme ulaştırdığım durumu paylaşayım sizlerle..
Türkiyede elektrikçi arkadaşlarımız çizilen projeye göre hareket etmektedirler ve bu projelere ara bağlantı parçaları eklenmemiştir kablolar buat merkezine kadar çekilir oradan odalara dağıtım yapılır,buat içerisinde kablo uçları elle bağlanmıştır.bu konuda sinyalim düşük şikayetiyle gelen müşterilerim çok oldu evlerine gidiyorum merkezi sistem kurulmuş fakat LNB sinyali ve kalite çok düşük geliyor artık ilk aklıma gelen buat merkezindeki kablolar oluyor ve F-ara ile bağlantı yapıyorum sorun çözülüyor.ßunun haricinde kablo kapukluğu anten ayarsızlığı gibi durumlarda oluyor.maalesef üzülerek söylüyorum merkezi sistemi yapan elektronikçi arkadaşlarım bu önemli noktayı çok fazla ihmal ediyor uyduda elle bağlantı olmaz.fakat gerçek ustalarıma diyecek hiçbir lafım yok ustalarım ne yapsın bakkal bile uydu işine başlamış..!!!
gerçekten güzel yorum burak usta![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri