Cenabý Allah 3 Yere Düþürmesin 1 Ceza Evi 2 Hastahane 3 Samsung Teknik Servis. Her Türlü Aymazlýk Ýþ Bilmezlik Mevcuttur. Daha Bir Aylýk Bile Olmayan Telefonu Deðiþtirmek Ýçin 24/07/2010 Tarihinden Beri Beklemekteyim. Kanuni Hakým Olan Geçici Telefon Olayýda Yalan Oldu. Samsung Beþiktaþ Teknik Servisi Adý Altýnda Hiç biþey Beceremeyen Bir Yer Var Ýnsaný Kanser Etmek Ýçin Ellerinden Geleni Yapýyorlar. Ben Verdiðim Parayý Haram Ediyorum Üzerimden Her Kim Para Kazanýyorsa Samsung Teknik Servisten. 06/08/2010 Terihinde Saat 15:09 Da 444 77 11 Samsung Çaðrý Merkezini Aradýðýmda Bana Telefonumun Deðiþimi Onaylandýðý Söylendi. Aradan Geçen Zaman Ýçinde Bir Kaç kez Daha Aradým. Tarihleri Saatleri Konuþtuðum Kiþilerin Ýsimleri Bende Var. Bugün 14/08/2010 Tarihinde Saat 13:30 Da Beþiktaþ Teknik Servis Denilen Yeri Aradým Ordaki Þimdilik Adýný Vermeyeceðim Kiþi Ýle Yaptýðýmýz Görüþmede Telefonumun 1 Ay Dolmadan Bana Verilmeyeceði Söylendi Buradan Anladýðým Yýldýrma Politikasý Uyguluyorlar. Ses Kayýt Sistemleri Çalýþýyormuþ Yetkililerde Dinliyormuþ. Benimde En Doðal Hakkým Bu Kayýtlarý Kullanmak. Servisteki Adýný Þimdilik vermeyeceðim Ukala Kiþi Mahkemeye Verin Dedi Sonuç oraya doðru Gidiyor Zaten Ozaman Ses Kayýtlarý Banada gerekecek Ve Ses Kayýtlarýndaki Konuþmalarý Duyan Türk Adaleti Gereðini Yapacaktýr. Kore Firmasý olduðunu Öðrendiðim Samsung Merkezinede Bunu Maille Bildirip Samsung Türkiyede Kimlerin Elinde Diye Bilgi Vericem. Samsug Türkiye Berbat.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri