Soytarýlar Kral Olmuþ.. Fahiþeler Sultan...aMa ÞuNu uNuTMaYýNKi,SiZiN MaRKa oLDuÐuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRýM

PAÞA GÖNLÜM ÝSTERSE SVERM!. ZORLMA ÝSTERSM SEVDÝRRM!..UÐRÞMA!!!.DÝCEKSN KÝ NREYE KDAR BU HVALAR;
KÝM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR

BÝR ZAMANLAR YOKSULLUKTAN BIRAKTIGIMIZ SAKAL SIMDIKI ZENGIN ZUPPELERINE MODA OLMUÞ

seviyorum your eyes, cünkü onlar very nice, bir kere look at me, ondan sonra forget me, kalbim tik tak for you, cunku i love you ...

DUNYA DUNYA YALAN DUNYA BIR KIZ SEWDIM ADI ''DERYA'' GECEN GUNLER OLDU RUYA BIRGUN BITECEK BU DUNYA

Agladýgmý Kimsye Söylme Anne Onlr Bni Kral biliyr Kýzdmmý Dünyayý Ykar Biliyr.Agladýgmý kimsye Söylme Anne Onlr 1 kýz Ýcn Bu Kdar Düsecgmi Bilmiyorlr!...

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek býrakýp gitsende unuturum sanma zaman alýþmayý öðretir unutmayý asla.

Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik. Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ellere.

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (.....)

Bir gün sevgilim sordu a‏sk nedir diye... Biraz zaman istedim dü‏süneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir ba‏skas‎‎ý ile, kulag‎ýna f‎ýsý‎ldad‎m a‏sk izdiraptir diye

нαηι єη gυzєℓ αѕкℓαя ιмкαηѕýz gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕýz σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕýgýм ѕαηα!

Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle An Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et!

yakýSkLSn DdLr'Boyun'Eydm.KarzmSn DdLr'öLym'Ddm.PLyboySn DdLr CewBý KýzLRa SöyLttRDm.Ndn Bekrsn Ddlr 'BekarLK SULTNLIK DEDM

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YADA BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYE..Yüregin yoksa eger rahat ol ozaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama yerime asla bir ALLAHIN KuLunu K O Y A M A Z S I N! ..

BÝZÝM OLMADIGIMIZ YERDE SOYTARILAR COÞAR..BÝZÝM OLMADIGIMIZ YERDE EFELNÝR CAKALLAR..WERÝLEN HER ARANIN 1 SONU WARDIR.BÝZ MEKANA GELÝNCE KÖPKLER AYAGA KALKAR

Biz delikanlý adamýz
Yalandan Hoþlanmayýz
Seversek tam severiz
Sevmezsek kesip atarýz
EFESLI dir lakabýmýz
Her mekanda geçer adýmýz
Ayýn gölgesýnde yatarýz her gece
destan anlatýrýz
Bizde hakký olan sevenleri
Hiç býr zaman satmayýz
Hepimiz ayný candanýz
Dosta kurban dýr canýmýz
Eger akarsa kanýmýz orasý son duraðýmýz
Her meyhanede masamýz
Her alemde þeklimiz
Ve her karakolda ismimiz
W_A_R_D_I_R

Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.Ýstediðime Rol Veririm,Ýstediðime Yol Veririm

BN KENDM BÝ ALEMiM BU ALEM ÝÇNDE,BN KENDME BELAYM BÝNLRCE BELA ÝÇNDE,ÝSTEYN KATLR ALEMÝME,ÝSTEMYN YOL ALIR DEVRAN DÖNR YÝNE...

Gecmiþi sildim..Gunumu ezdim..Gelecekmi? Gecmýste..Gunde...Gelecekte BENIM! Ben fazlasyla raatm sizde raat olun...

AYYAÞA SORMUÞLAR NEDEN ÝÇKÝYÝ BIRAKTIN DÝYE...DEMÝÞ SEREFÝNE ÝÇÝLECEK AÞK YOK SATILMIÞ BTÜN SEWGÝLER!

her þey BeNDe BaÞLaR BeNDe BiTeR...SeWeN SeWeR SeWMeYen ****** oLuP GiDER

onlar SOsyeteNÝN CoCukLArý Biz WAroÞLaRýn PÝSkoPaTlaRý onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bÝÝz taKArýZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!

HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN

ßeni Görüp Kendini Sýnama...Sadece Görebildiðin Kadarým...Hayat ßir Kumar ise Zarlarý ßen Atarým...

Gözüмü kýRpý0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLýqa...·CiLvé yaPý0ruм écєLé....! kuŷRuk saLLýorum âżŖâiĿ'є. . .!

Yalnýzlýðým bir çýðlýktý, hepiniz mi saðýrdýnýz???

Sevme sevsinler sana önem versinler. Aðlama aðlatki kýymetini bilsinler...

þαηℓýуýz ѕöняєтℓιуιz ραþαуýz кяαℓýz яєкℓαмýz мαякαуýz ƒαℓαηýz ƒιℓαηýz кяαℓýηα ∂єιℓ αℓαуýηα вαѕαяýz тєк ƒαякýмýz ιzмιяℓι σℓмαмýz!!!

Bizi Eskiler Tanýr, Yéniler ôrnek alir, Tanýmayanlar ise Ýbret Alýr..

ALEMÝ ALEM YAPAN ÜÇ BEÞ ÇAKALSA....KRALLIK BÝZE YAKIÞMAZ...!!!

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéÞ Doðmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ýZ Kýzým ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKýÞmaz...

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Tek tesellim kadehler baþka birþey istemez ssahoþ etsin yeter ki raký þarap fark etmez..

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NÝÞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDÝK , MECBURÝ YAÞIYORUZ

OrTaMýN bÝTTiði YerdE biZ BaþLaRýz TaRzýMýz ÝçÝn ÖLür þEKLÝmiz ÝçiN yaÞaRýz..!!!...

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ öLDü

$arapSýz DuraMayýz £srarSiz KaLamayiz Ç€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!!

Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarým
ama dudaðýnda ruj arkasýnda puþt görürsem anam avradým olsun benzin döker yakarým...

git bakalým ellere eller seni bnm sevdiðim kdr sevebilecekmi bnm sana
verdiðim deðeri eller sana verebilecekmi????

ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlýÐa KaN KoyaR ßýçakLa KarýþtýrýrýZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ..![/b]

DOKUNMAK ELLERÝNE BU KADAR ZOR DEÐÝLDÝ O ÇOK GÜZEL GÖZLER VAR YA BÝR ZAMANLAR O BENÝMDÝ
NE YAPALIM ARKADAÞ NASIL ÝÇÝLMESÝN DERTLERÝN VARSA SEN DE BENDENSÝN

BANA BÝR ÝYÝLÝK YAP HALÝMÝ BÝLMESÝN SAKLA BENÝ BÖYLE ÜZGÜN GÖRMESÝN

YOLLARA BAÐLADIM GÝDÝÞÝNÝ DÝLLERE BAÐLADIM O GÝDÝÞÝNÝ YASTIÐA SAKLADIM SEVÝÞÝNÝ NASIL UNUTURUM AH O GÜLÜÞÜNÜ

ZALÝMSÝN ANLADIM BENDE KALMADIN ÞÝMDÝ KÝM ZAVALLI KÝM KAZANDI ANLA BAKALIM

VARSA KADERINDE TECAVUZE UGRAMAK CIRPINMAYI BIRAK ZEVKINE BAK

Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaþar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

Sana Bu SatýrLarý Gurbetten Yazýyorum ! Her Kelimemden Sonra ÝsminLe Baþlýyorum Anlaki Herþeyimsin Unutmak Ýstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

Géçici HéVés DéðiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Baþka Türlü.

BoþVér! Þimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boð Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréðiDéN Öp Béni

HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiþ Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'

ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin aðLar Kendimi dOðrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

Hele bir ýþýklar sönsün ..Sular durulsun . Býçak atacaðým Daðýn dikine ..Kýsa devre yapsýn kalbim..Ellerim inatla dökülsün cýgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldýrýmlara yaðmur dökülsün ..Daðýlsýn Diþlerimde gülüþler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör ...

BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

HayaTi uÇurumLArDa Géçmiþ Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

CocukLArin Bir MaSaLa KanDiði Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiði Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

GéL BuLut oLDa Yað Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

oLüm GéLdiði Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!

Bir ÇýðLýkTI YanLýzLýðým Hépiniz SaðirDiniz . .

mútluluklâr dêlêrêm yênê âskýndâ sên bênê dú$únmedên ya$amana bak sênên dêrtlerên varya benim yanýmda ben onlarla ya$arIm sen ***fine bak !

Sen Uzaktaysan ßen Yanýndayým Sen AteSteysen ßen Kordayým ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayým Sonsuz aSkým..!

Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiðin ''O'' éL BéNim ..

KraL OLsan Tacýn Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeðiLim Tacim Gitsin SuLtan DeðiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Aðacim Fakat DaLimi Kiranin Aðacini Kökünden Sökerim.

SaKýn üzmesin seni KarþýLýksýz SevqiLer, baqrýna taÞ basarsýn aCýLar birqün diner. Giden qitsin aLdýrma yanqýnLarda söner.. SaKýn dönüp bakma ardýna KraL'Lar önde qider..

Fýrtýna Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alýp Götüreceði Sadece Tozudur !

GüL SuNaN Bir eLde DaÝma Bir miktar GüL KoKuSu KaLýr.

SéNi BoyLé SévDiðiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiðin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .

Béþ PaRa éDérmi VarLiðin. . YokLuðun BéNi aCitSÝn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..

GéCééLrin KaRanLiði YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

BéN YaSaDikÇa séN ÇýLdýRæCæKsin!!!

uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé

Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa

DaðLar oNumDé éðiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DaðLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..

Kir KaLbimi Gönlün Olsun, AL Herseyim Senin oLsun...Simdi Baska KoLLardayim, Buda Sana \"KAPAK OLSUN\" !!!

Sen Ancak benim Mazilerimdeki Bir Aný'nýn Sonundaki Nokta Olursun!!!
85
Seni Okadar Çok Sevmiþimki Zamanýnda Unutamýyordum Ya Þimdi? Evdeki Köpeðime Bakýnca geliyorsun Arada Aklýma!!!

Benim Gözüm Karadýr Sevdiðime Deðer Veririm Deðer Verdiðimi Severim, Sen benim Deðerimi biLmedin Þimdi Sokak Köþelerinde Deðer Ara kendine Deðersiz insan!

her Gecem Sana Bedduam Ýle geçiyor her Günüm Sana Lanet Ediþlerimle Bitiyor Sildim Seni hayatýmdan Beddualarýmda ve Lanetlerimde yaþýyorsun.

Beni üzdüðüm kadar bu hayatta o lanet hayatýna giricek insanlarda beni üzdüðün gibi seni üzssün ozaman anlarsýn belki sevmeyi ve üzülmeyi!

Sen Benim için Artýk Sadece Filmlerdeki 1 SaniyeLik Figüranlardansýn ben Artýk Hayatýma baþrol Oyuncusu Arýyorum.

Bana Kullandýðýn o aðýr Laflar Dönüp Dolaþýp Sana Kdv Olarak geri Dönecek Sen Bunlarýn Hesabýný yaparken Ben Sana Gülüp Geçeceðim..

Okadar Aciz Bir kiþiliksin ki! Kendi Hatalarýný görmeyecek kadar kör sevgiyi hak etmeyecek kadar nankörsün!!!

Yüzüne tükürsem Yarabbi Çok Þükür Diyeceksin Býrakýp Gitsem Sadece Gülüceksin! Sen insan deðilsinki Bunlarý Anlayasýn!!!

Beni Sen Hariç herkez Anladý Bir Sen Anlamadýn Zaten Artýk Anlama Senin Kapasiten Almaz Beni Sen Esnek Ol rahat Ol ben Bakýyorum Hayatýma Yaþýyorým Senden Daha Güzel aLâ..

Sen benim yemek Masamdaki Sinek Pisliði Olamazsýn karaktersiz kiþilik!!!

Senin Adýn Varsa benim Namým Var Senin Carizman varsa benim Þeklim var Senin Kalbin varsa benim Aslan Gibi Yüreðim var!

Sen Vicdanýnla Kal yalnýz Bir Odada belki ozaman hatýrlarsýn insan Olduðunu Bu Fanii Dünyada rezil insan!

Sen Tarifi imkansýz bencil bir yaratýksýn! seninle geçirdiðim zamana deðil seninle geçirmeyi umduðum hayallerime acýyorum þimdi Pislik!

Seni Þarkýlarýmda Deðil Artýk beddualarýmda yaþatýcam Sana Aþk Deðil Artýk Nefret dolu bir kalp yaratacam!

Senin Sözlerin Kalbimi Acýtsada benim Nefretim yetecek Sana Bunu Unutma!!!

Kimseye Deðil Bu Nefretim Sadece Kendime Sevmeseydim Olmazdý içimde Koca Bir Dünya Þimdi Cehennem Oldu Girme Yanarsýn rezil Olursun Karþýmda!

Sen Cümlelerimde Bir nokta nefretimi yazdýðým bir imla oldun çýktýn hayatýmdan hayallerde kaldýn Þimdi geri

Hayatýnda bir doðru yap kendini iyi hisset nefretim üzerinde beddualarým kalbini vurucak!

Zamaný Bitirdim Artýk Bakam Yüzüme birdaha Sana Son mektubum Bu Yýkýl Karþýmdan Olmasýn adýn Hayatýmda!

Yalanlarýn içinde yalan Mutluluklar diliyorum sana yalancý insan!

ayrýlýklar belini büksün sözlerim yüzünü güldürmesin! sana son sözüm sende yaþa benim yaþadýðýmý kucak dolusu acýlarla!

Sen Benim Ancak Ayakkabýmin üstündeki 1 gram pislik olursun!