REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 120.cm mega anten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb 120.cm mega anten

arkadaşlar mega antenin yeni çıkan 120 cm.lik ofset çanağını bugün özellikle astra(19') uydusunda denedim mükemmel çalışıyor,tavsiye edrim..ayrıca islam aleminin kadir geceside hayılara vesile olur inşallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım zaten mega kalite olarak iyidir 150 lik normal bir marka çanak alacağıma MEGA 120 lik çanak alırım aynı işi görür. Bilgi için sağol.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine sağlik ustam cok güzel olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım zaten mega kalite olarak iyidir 150 lik normal bir marka çanak alacağıma MEGA 120 lik çanak alırım aynı işi görür. Bilgi için sağol.
    üstat bunun fiyatı hakkında bir bilgin varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en son aldıgımda 70 tl di

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en son aldıgımda 70 tl di
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ankaradan aldım 70 tl ye pıyasadakı bır cok canaktan daha kalıtelı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben ankaradan aldım 70 tl ye pıyasadakı bır cok canaktan daha kalıtelı.
    en iyisi next next star 1.20,lik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en iyisi next next star 1.20,lik
    Müslümbaba next çanakların iyi olduğunu neye göre değerlendirdin? Boyasımı, db kazancımı, ayak bağlantılarımı,tecrübelerini paylaşırsan seviniriz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri