Arkadaþlar aslýnda bu baþlýk uygun oldumu bilmiyorum ama belki baþýna gelen olmuþ olabilir diye sormak istediðim bir mesele var...
Bacanaðým çarþamba günü iþlettiði dükkanýný 11 de kapatýp evine dönerken birinin arkadan saldýrýsýna uðrayýp 4 gün komada kaldýktan sonra bugün yoðun bakýmdan çýkabildi...þu an normal ünitede fakat kontrol altýnda...adam arkadan bir cisimle vurup bayýltmýþ ve yerdede kafasýna aðýr darbeler indirmiþ...herhalde öldüðünü zannedip kaçmýþ...kafatasý üç yerden çatlamýþ, burun kýrýlmýþ, iki gözüde inanýlmayacak derecede þiþmiþ..(gerçi þiþleri inmiþti bugün ama gözler kan çanaðý ve etsafý simsiyah bir morluk) beyin içerden kanamýþ. mideden kan çekmiþler...ameliyata girmeden atlattý allaha þükür zor zamanlarý...
zannedersem 3-4 ay çalýþamayacak...saldýran adam üzerinden biþey almamýþ, etrafta görgü tanýðýda yok. (belkide görenler konuþmuyor bilemiyorum)
polis cana kasýt olduðundan habire gelip gidiyor. zaten bizde polisi rahat býrakmýyoruz...kim yaptý ise yakalanmasýný istiyoruz...bunun için sülaleden tanýdýk m.vekili olanlarý hep aradýk...inþallah bir sonuç alacaðýz...
sormak istediðim þudur...bacanaðýmýn sosyal güvencesi yok ve hastene geceliði 500 tl...sadece gecelik kalýþ...müdahale masraflarý ný saymýyorum...
zannedersem 7-9 bin civarýnda bir hesap çýkacak...eee durumlarýda hiç müsait deðil...þimdi bu parayý bizimki mi ödeyecek? adam yolda evine giderken saldýrý sonucu getirildi hastaneye? bilenlerin yazmasýný rica ederim...
selametle.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri