REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce Kontör'den TL'ye geçiş iyi mi oldu Kötü mü ?

Katılımcı sayısı
389. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kontor'lü Sistem Daha İyiydi

274 70.44%
  • TL Uygulaması Daha İyi oldu

115 29.56%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sizce Kontör'den TL'ye geçiş iyi mi oldu Kötü mü ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı penguen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence paralı sistem daha iyi bayiler 100 kontörü 20 le 25 tl arası satarken 20 liralık kredi için 21 lira bile dediklerinde neden ben 20 liralık istiyorum diye almayabilirsiniz yani kazık oranı düştü :=)) ana bayilerde krediler sabittir ayrıca 20 liralık kredinin yaklaşık avea daki gelişi 18.90 vodafone 19-10 tcell 19-55 tl cıvarındadır buna ramen 21 tl ve üstü para talep edenlerdende almamanızı öneririm.
    ne fark ederki eskiden 100 luk kontor 20.50 idi simdi gene bayiler o fiyata satıyor ama abone magdur eskiden bir alo demeye 20 krş oderken simdi bu 50 krş oldu sozde btk baskanı ben uzun konuşmuyorum neden dk parası odeyicemki demişti şimdi ne degişti büyük bir hiç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman herkez oparatörünü değiştirip 1 sene bedava dakika kullansın madem intikam istiyoruz numaranız aynı kalıyor avea ve vodafone da her 20 tl yüklemede 100dk. tcell e taşımada da 20 tl ye 40 tl hediye veriyordu taşıyınca hepsini gezmek 1 seneden fazla sürüyor bedavaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tl tmmdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kontür iyiydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşklerrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

knt sistem daha iyi tl geçerken %50 zamlı olarak uyguladılar doğru dürüst anlaşılmadı zaman içinde farkedildi.29 tl her yöne diye kampanya yaptılar 1 ay 27.80 tl geldi ikinci ay 35.40 geldi satan bayi bizim bilgimiz yok müşteri hizmetlerine sor diye geçiştirdi.mj kullanmadım süreyi bitirmedim ama kim kime hesap soracak 1 ayım kaldı no taşımaya devam ucuz konuşmak için yok esnaf hattı yok kamu hattı yok bilmem ne hattı yaw kardeşim biz özel sektörde çalışanlarada hesaplı 1 hat yokmu varsa bilen şimdiden teşekkürler.bide yeni uyğulama ev telefonlarında arıyosunuz cevap veren olmazsa tele sekreter çıktığı anda 5 tl.cik yazılıyo faturaya sayğılarla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben anlamadım bişi sadece eskıden cep öğrencıde 20 tl yukledımmı kampanya oluodu şimdi 30 cıktı bence kontor iyiydi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kötü oldu...:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oldu nasıl söğüşlendiğimizi daha iyi görür olduk
    20 saniye görüşmeye 40 kuruş yazıldığını gördük.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kontörlü daha iyidi bencede...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri