sevin kardeş hakkındırzaten şamar oğlanına dönmüştük bu sene dahada güzel geçersiniz dalganızı!
sevin kardeş hakkındırzaten şamar oğlanına dönmüştük bu sene dahada güzel geçersiniz dalganızı!
yooo kesinlikle dalga geçmiyorum bizdede var hemde bir tomar alırken dünyaları verirsin o sana ne verir üçün biri![]()
taraftarı böyle yaparak sogutuyorlar
Ben olaya farklı bir boyut getireyim.geçen sezon keita kaç maçta süper top oynadı bir hafızalarınızı zorlayın bakalım.Ali Samiyen deki maçlarda iyi peki ya deplasman maçlarında keita neredeydi?1 metre uzağına pet su şişesi düşer sanki ayağı kırılmış gibi numara yapar.Hatırlayın F.B. maçını olmıyacak zamanda takımını 10 kişi bırakmadı mı? dünya kupası maçlarında izledik yaptığı numarayı.öyle şovmen numaracı adamın gitmesi bence G.S için daha hayırlı oldu.
arkadaşım ben burada gitmesinin sebebini tartışmıyorum.paraya olan ihtiyaç ta olabilir başka bir şey de olabilir.benim kişisel düşüncem eğer bir futbolcu gitmek istiyorsa hemen göndereceksin.keita alacağından da vazgeçtiğine göre demek ki gitmek istiyormuş diyemezmiyiz.burada herkes farklı görüşler de sunabilir.ben futbolcunun sezon içinde 3-5 maçtaki performansına bakmam ben bütün sezon boyunca benim takımıma ne katkı yapmış ona bakarım. ha ben burada keita kötü futbolcu da demiyorum.
satılmasının sebebi senin vurguladığın gibi paraya olan ihtiyaç ta olabilir.satarken zarar etmiyorsan mesele yok. bak F.B. guiza dan ne kadar zarar edecek.
peki sence gs bu sene ses getirecek transfer yapacakmı?
bence ses getirecek transfer yerine takıma tam katkı sağlayacak transfer yapılması daha mantıklı olur.geçen sezon başında ve devra arasında ses getirecek transfer yapıldı da ne oldu.ama yeni yapılan stada seyirciyi çekmek için mutlaka transferler yapılacaktır.eldeki futbolcularla yeni stadın dörtte üçü boş kalır.
:45: işte benim düşüncemde aynen bu yönde dediğine katılıyorum yıldız değil ama takıma katkı sağlayacak topçuların gelmesi önemli idi ama tekrar söylemek istiyorum keita bence gönderilmemeliydi belki diyeceksin takıma faydası olmadı ama inan bir çok topçudan daha fazla faydası oldu! umarım hayırlısı olur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri