Meydanlarda cır cır bağırıyorlar ağustos böcekleri gibi bunlardan bi ... olmaz!
Teşekkur: 0
Meydanlarda cır cır bağırıyorlar ağustos böcekleri gibi bunlardan bi ... olmaz!
next ye 2000 cx super plus usb
By realraven :sunglasses2:
Irakta istedikleri devlet kuruldu hastırsın gitsinler oraya ne işleri var burda diyarbakırın belediye başkanı sıfatlı yaratık demişti ya hani "hastır" ın ben de onlara diyorum "hastır" ın gidin VATAN ımızda kurmak hayali ile yaşadığınız şey ırak ta kuruldu HASTIR ın gidin oraya bizim genelkurmaybaşkanımızın görev süresinin dolup dolmadığı görevden alınıp alınmayacağı sizin gibi lerin lafınamı kalmış embesil yaratıklar nankörler asalaklar. selam ve dua ile
kardeşim böyle kanı bozukların bu vatana bu millete hizmetleri olmasın türk askeri namuslu şerefli ve haysiyetlidir vatanı için gözünü kırpmadan ölüme gider o yüzden onun askerliği eksik kalsın bu saydığım özellikler yok bu şahısta onun tek derdi pkk nın yalakalığını ve o örgütün kirli probagandasını yapıp ortalığı karıştırmak ama gün gelecek bunları meclise sokanlarla birlikte kaçacak delik arayacaklar o zaman bakalım bağıra bilecekmi d.bakır kalemiz hodri meydan diye düne kadar sesleri çıkmıyordu elbet yine sesleri kesilecek buna emin ol!
:46::46::46:::46::46::46::46:
nono:
nono:
nono:
![]()
bunları susturamıyoruz ya buna yanıyorum...
bır olay anlatayım arkadaslarıma.basbakan gecenlerde sınıra gıtmıstı hatırlarsınız.orda ıkı mehmetcıkle konusuyor.ordan burdan derken laf terhıse gelıyor.basbakan soruyor:ne kadar var terhıse?mehmetcıgın bırı 9 gun dıyor dıgerı 1 ay.basbakan basbuga donuyor ve dıyorkı:komutanım bu mehmetcıklerı gerı hızmete alalım az gunlerı kalmıs.tam bu arada soze atılıyorlar mehmetcıkler ve dıyorlarkı:efendım bız boyle bırsey yaparsak burdakı arkadaslarımızın yuzune nasıl bakarıs bız buraya donmeye gelmedık dıyorlar.ve arkadaslar bunu soyleyen lerden bırı daha yenı evlı ve cocugunu daha hıc gormemıs.yanı olay su arkadaslar.bunlar ne kadar adı serefsız karektersız ve vatan haını olursa olsunlar bızde boyle mehmetcıkler var.allahın ıznı ıle hıcbırsey yapamazlar.su an yazarken bıle tuylerım dıken dıken oldu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri