Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arasý

Konu: 'Baþbuð Görevden Alýnsýn!'

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Meydanlarda cýr cýr baðýrýyorlar aðustos böcekleri gibi bunlardan bi ... olmaz!
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Irakta istedikleri devlet kuruldu hastýrsýn gitsinler oraya ne iþleri var burda diyarbakýrýn belediye baþkaný sýfatlý yaratýk demiþti ya hani "hastýr" ýn ben de onlara diyorum "hastýr" ýn gidin VATAN ýmýzda kurmak hayali ile yaþadýðýnýz þey ýrak ta kuruldu HASTIR ýn gidin oraya bizim genelkurmaybaþkanýmýzýn görev süresinin dolup dolmadýðý görevden alýnýp alýnmayacaðý sizin gibi lerin lafýnamý kalmýþ embesil yaratýklar nankörler asalaklar. selam ve dua ile

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ayrýþtýrýlmýþ demiþsin bende diyorumki onlar pkk nýn mecliste konuþan üyeleri yani pkk nýn tam kendisi baþbuða gelince aðustosta görevini teslim edecek herkes rahat etsin bakalým yerine geçecek için ne kulplar takýlýp nasýl yerden yere vurulacak! sonuçta beceriksiz bir ordu ve ordunun baþýnda bir sürü beceriksiz komutan var yýllardan beri hep öyle yazýlýp çizilmedimi!
    Tebrik ederin veyselbakan abi.Gerçekten benim içimden geçenleri yazmýþsýn.Bence de bunlar PKK'nýn meclisde konuþan üyeleri.Ben daha bu þerefsizin sahte çürük belgesi alýp askere gitmeyiþini unutmadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cilginizmirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tebrik ederin veyselbakan abi.Gerçekten benim içimden geçenleri yazmýþsýn.Bence de bunlar PKK'nýn meclisde konuþan üyeleri.Ben daha bu þerefsizin sahte çürük belgesi alýp askere gitmeyiþini unutmadým.
    kardeþim böyle kaný bozuklarýn bu vatana bu millete hizmetleri olmasýn türk askeri namuslu þerefli ve haysiyetlidir vataný için gözünü kýrpmadan ölüme gider o yüzden onun askerliði eksik kalsýn bu saydýðým özellikler yok bu þahýsta onun tek derdi pkk nýn yalakalýðýný ve o örgütün kirli probagandasýný yapýp ortalýðý karýþtýrmak ama gün gelecek bunlarý meclise sokanlarla birlikte kaçacak delik arayacaklar o zaman bakalým baðýra bilecekmi d.bakýr kalemiz hodri meydan diye düne kadar sesleri çýkmýyordu elbet yine sesleri kesilecek buna emin ol!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs

:46::46::46:::46::46::46::46:

nono:nono:nono:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarý susturamýyoruz ya buna yanýyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sersin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunlarý susturamýyoruz ya buna yanýyorum...
    "Ýt ulur kervan yürür" usta bunlarýn lafýný falan dikkate alýp sýkma tatlý canýný.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býr olay anlatayým arkadaslarýma.basbakan gecenlerde sýnýra gýtmýstý hatýrlarsýnýz.orda ýký mehmetcýkle konusuyor.ordan burdan derken laf terhýse gelýyor.basbakan soruyor:ne kadar var terhýse?mehmetcýgýn býrý 9 gun dýyor dýgerý 1 ay.basbakan basbuga donuyor ve dýyorký:komutaným bu mehmetcýklerý gerý hýzmete alalým az gunlerý kalmýs.tam bu arada soze atýlýyorlar mehmetcýkler ve dýyorlarký:efendým býz boyle býrsey yaparsak burdaký arkadaslarýmýzýn yuzune nasýl bakarýs býz buraya donmeye gelmedýk dýyorlar.ve arkadaslar bunu soyleyen lerden býrý daha yený evlý ve cocugunu daha hýc gormemýs.yaný olay su arkadaslar.bunlar ne kadar adý serefsýz karektersýz ve vatan haýný olursa olsunlar býzde boyle mehmetcýkler var.allahýn ýzný ýle hýcbýrsey yapamazlar.su an yazarken býle tuylerým dýken dýken oldu.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri