REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Prekazi topa tuttu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Prekazi topa tuttu!

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızlarından Cevad Prekazi önceki gün İstanbul’a getirdiği Sırp orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic’i transfer etmeyen sarı-kırmızılılara tepki gösterdi
    Prekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı” dedi.
    Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Klasik galatasaray terbiyesizliği..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Klasik galatasaray terbiyesizliği..
    evet gerçektende öyle,birde galatasaray çok vefasızlık yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenere getır kardesım paramız var allahasukur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bir saçmalık nasıl bir insafsızlık anlamadım yuhhhhh
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyenlerden gerçekten yazıklar olsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adnan polat benim gözümde bhitmiştir bana klırsa zaten kendide yönetiminin artık sonuna gelindiği anladıgından verediği paraları kurtarabilmek adına herkesi sattı yuhhh
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adnan sezgine hiç bir zaman kanım ısınmadı,yav adnan polat da bir enterasan bir adammış. her şeyi anlarım adamı almak istememiş olabilirsin,telefonuna çıkmamak büyük terbiyesizlik olmuş.usulunce olabilirdi herşey.mesala gs nin içinde olduğu bu durumda sansasyonel bir transfer yapmaları gerektiğini ve jovanaviçi şu anda alamayacaklarını anlatabilirlerdi.üstelik bonservisi de elindeymiş.bu takım jo lara milyon dolarlarlar bayıldı.prekazi ye çok ayıp edilmiş.yazıklar olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yönetimle bu takımın bir yerlere geleceğine inanmıyorum ben.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya prekazı kı bu takıma muhtesem gunler yasattı super maclar kazandırdı.terbıyesızlıgın dık alası olmus.adnan polatı severdım ama artık gozumden dustu bır taraftar olarak.adam takımından ayrılmıs bonservısını elıne almıs bunların yaptıgına bak.olmaz boyle bır terbıyesızlık.koskoca klup ne hallerde.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri