REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İşte Türk Telekom Arena muteşem görüntüsüyle son hali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telkomun %65 hissesi lübnan-ingiliz-yahudi sermayesine satıldı.nasıl türk telekom oluyor.bari stadın adını galatasaray arena yazsınlarda millet uyansın.
    her şeyi yanlış biliyorsunuz telekomun yuzde 15 halka arz edilmiştir 35 halen devlete aittir geriye kalan yuzde 50 hısse nın işletimi de belli süre ile kıralanmıştır herhangi bır yolsuzluk yada kıraloıyan şirketin yaptığı antlaşmada kı şartlar dan dönülürse devlet istediği gibi el koyar. Ayrıca telekom stad için parasını ödedi ve isim antlaşması yapıldı başka bır fırmada verebilirdi parayı şimdi telekom yada sizin görüşünüzle yabancı bir şirket türkiye için katkı sağladı dıye kötumu oldu sizin anlayışınız bumu ya.

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben şahsen fanatik futbol düşmanıyım.benim sporum taekwon-do.bana futbolda en çok ters gelen şeylerin başında bir takımda 5-6 yabancı futbolcu oynaması.bu bana göre elin şeyiyle gerdeğe girmek gibi geliyor.dünyalar kadar dövizimiz boşa gidiyor.futbolcu yerine japonyada devlet adamı ve öğretim görevlisi ithal etseydik hem sanayimiz ilerlerdi hemde vatanımız satılmazdı.atatürk ten başka bir daha devlet adamı yetiştiremedik.

ne demek futbol düşmanıyım mademkı düşmansınız o zaman seyretmezsınız taraftar olmazısınız olur bıter herkezın sevdiği bır sprora boyle yaklaşımı sıze yakıştıramadım aynı yazıyı ben sızın beğendığınız spor dalı için yazsaydım ne olurdu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehrin dışı değil hocam.
    levente maslaka mecidiyeköy şişliye yakın.
    çokta uzak değil.
    otoban kenarı yani... ee zaten yakında tramwayde bağlanıcak stada. daha ne olsun.

Bu arada olimpiyat stadınada metro bağlandı. ama kurtlar cirit atıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olimpiyat statı bana göre atıl olacak bir stat
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şahsen fanatik futbol düşmanıyım.benim sporum taekwon-do.bana futbolda en çok ters gelen şeylerin başında bir takımda 5-6 yabancı futbolcu oynaması.bu bana göre elin şeyiyle gerdeğe girmek gibi geliyor.dünyalar kadar dövizimiz boşa gidiyor.futbolcu yerine japonyada devlet adamı ve öğretim görevlisi ithal etseydik hem sanayimiz ilerlerdi hemde vatanımız satılmazdı.atatürk ten başka bir daha devlet adamı yetiştiremedik.
    bir sporcu başka bir spor dalına nasıl düşman olur anlayamadım tekvandoda düşmanlıkmı öğretiyolar yoksa !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kellebekir tarafından (06-08-2010 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçekten muazzam bi görüntü müthiş bi stat olacak bi galatasaraylı olarak gurur duydum
    Galatasaraylılar unutmayalım stad sizin değil kiralık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stat kiralık değil galatasarayın tapulu malı
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stat kiralık değil galatasarayın tapulu malı
    Allah Allah televizyonda kiralık demişlerdi bi zaman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kiralık değil devlet gs kıyakl stat yapıyor yerine cillop gibi mecidiyeköydeki trilyonluk alisamiyeni satıyor
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri