Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Ýþte Türk Telekom Arena muteþem görüntüsüyle son hali

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    telkomun %65 hissesi lübnan-ingiliz-yahudi sermayesine satýldý.nasýl türk telekom oluyor.bari stadýn adýný galatasaray arena yazsýnlarda millet uyansýn.
    her þeyi yanlýþ biliyorsunuz telekomun yuzde 15 halka arz edilmiþtir 35 halen devlete aittir geriye kalan yuzde 50 hýsse nýn iþletimi de belli süre ile kýralanmýþtýr herhangi býr yolsuzluk yada kýraloýyan þirketin yaptýðý antlaþmada ký þartlar dan dönülürse devlet istediði gibi el koyar. Ayrýca telekom stad için parasýný ödedi ve isim antlaþmasý yapýldý baþka býr fýrmada verebilirdi parayý þimdi telekom yada sizin görüþünüzle yabancý bir þirket türkiye için katký saðladý dýye kötumu oldu sizin anlayýþýnýz bumu ya.

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben þahsen fanatik futbol düþmanýyým.benim sporum taekwon-do.bana futbolda en çok ters gelen þeylerin baþýnda bir takýmda 5-6 yabancý futbolcu oynamasý.bu bana göre elin þeyiyle gerdeðe girmek gibi geliyor.dünyalar kadar dövizimiz boþa gidiyor.futbolcu yerine japonyada devlet adamý ve öðretim görevlisi ithal etseydik hem sanayimiz ilerlerdi hemde vatanýmýz satýlmazdý.atatürk ten baþka bir daha devlet adamý yetiþtiremedik.

ne demek futbol düþmanýyým mademký düþmansýnýz o zaman seyretmezsýnýz taraftar olmazýsýnýz olur býter herkezýn sevdiði býr sprora boyle yaklaþýmý sýze yakýþtýramadým ayný yazýyý ben sýzýn beðendýðýnýz spor dalý için yazsaydým ne olurdu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þehrin dýþý deðil hocam.
    levente maslaka mecidiyeköy þiþliye yakýn.
    çokta uzak deðil.
    otoban kenarý yani... ee zaten yakýnda tramwayde baðlanýcak stada. daha ne olsun.

Bu arada olimpiyat stadýnada metro baðlandý. ama kurtlar cirit atýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olimpiyat statý bana göre atýl olacak bir stat
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben þahsen fanatik futbol düþmanýyým.benim sporum taekwon-do.bana futbolda en çok ters gelen þeylerin baþýnda bir takýmda 5-6 yabancý futbolcu oynamasý.bu bana göre elin þeyiyle gerdeðe girmek gibi geliyor.dünyalar kadar dövizimiz boþa gidiyor.futbolcu yerine japonyada devlet adamý ve öðretim görevlisi ithal etseydik hem sanayimiz ilerlerdi hemde vatanýmýz satýlmazdý.atatürk ten baþka bir daha devlet adamý yetiþtiremedik.
    bir sporcu baþka bir spor dalýna nasýl düþman olur anlayamadým tekvandoda düþmanlýkmý öðretiyolar yoksa !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu kellebekir tarafýndan (06-08-2010 Saat 12:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý seremir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gerçekten muazzam bi görüntü müthiþ bi stat olacak bi galatasaraylý olarak gurur duydum
    Galatasaraylýlar unutmayalým stad sizin deðil kiralýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

stat kiralýk deðil galatasarayýn tapulu malý
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    stat kiralýk deðil galatasarayýn tapulu malý
    Allah Allah televizyonda kiralýk demiþlerdi bi zaman.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kiralýk deðil devlet gs kýyakl stat yapýyor yerine cillop gibi mecidiyeköydeki trilyonluk alisamiyeni satýyor
    Ýþte Davet Linkin!!

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri