Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
telkomun %65 hissesi lübnan-ingiliz-yahudi sermayesine satýldý.nasýl türk telekom oluyor.bari stadýn adýný galatasaray arena yazsýnlarda millet uyansýn.
her þeyi yanlýþ biliyorsunuz telekomun yuzde 15 halka arz edilmiþtir 35 halen devlete aittir geriye kalan yuzde 50 hýsse nýn iþletimi de belli süre ile kýralanmýþtýr herhangi býr yolsuzluk yada kýraloýyan þirketin yaptýðý antlaþmada ký þartlar dan dönülürse devlet istediði gibi el koyar. Ayrýca telekom stad için parasýný ödedi ve isim antlaþmasý yapýldý baþka býr fýrmada verebilirdi parayý þimdi telekom yada sizin görüþünüzle yabancý bir þirket türkiye için katký saðladý dýye kötumu oldu sizin anlayýþýnýz bumu ya.

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
ben þahsen fanatik futbol düþmanýyým.benim sporum taekwon-do.bana futbolda en çok ters gelen þeylerin baþýnda bir takýmda 5-6 yabancý futbolcu oynamasý.bu bana göre elin þeyiyle gerdeðe girmek gibi geliyor.dünyalar kadar dövizimiz boþa gidiyor.futbolcu yerine japonyada devlet adamý ve öðretim görevlisi ithal etseydik hem sanayimiz ilerlerdi hemde vatanýmýz satýlmazdý.atatürk ten baþka bir daha devlet adamý yetiþtiremedik.

ne demek futbol düþmanýyým mademký düþmansýnýz o zaman seyretmezsýnýz taraftar olmazýsýnýz olur býter herkezýn sevdiði býr sprora boyle yaklaþýmý sýze yakýþtýramadým ayný yazýyý ben sýzýn beðendýðýnýz spor dalý için yazsaydým ne olurdu.