Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Önümde Kokain Çekenler Oldu"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Önümde Kokain Çekenler Oldu"

Harun Kolçak'tan Sanat Dünyasýný Sarsacak Uyuþturucu Ýtirafý
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Kokaini çekip 'kraliçeyim' diyen ünlüler biliniyor, ama gözaltýna alýnmýyor"...

Harun Kolçak, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da uyuþturucu kullanan sanatçýlar hakkýnda þok açýklamalar yaptý. Bir dönem uyuþturucu baðýmlýsý olduðu da iddia edilen Harun Kolçak'ýn canlý yayýndaki itiraflarý ortalýðý karýþtýracak!!!

ÝÞTE ÞOK SÖZLER...

'Evet itiraf ediyorum
    uyuþturucu kullandým'

Uyuþturucu kullandýðým ve bu yüzden babam Eþref Kolçak tarafýndan evlatlýktan reddedildiðim çok konuþuldu. Yýllar sonra ilk kez itiraf ediyorum: Evet bir kez kullandým. Ancak midem bulandý, baþým döndü. Kendimi çok kötü hissettim. O günden sonra kullanmadým. Ama öyle ortamlarda çok bulundum.

Sanat dünyasýnda önümde kümeyle kokain çekiyorlardý. Býçaðýn ucuyla alýp böyle (o sýrada eliyle gösteriyor) burunlarýna götürüyor, çekiyorlardý. Hepsi de çok tanýnmýþ isimler. Özellikle bu ünlülerden bazýlarýný herkes çok iyi biliyor, tahmin ediyor. Ama bu kiþiler nedense hiç gözaltýna alýnmýyorlar. Kim olduklarý da gayet iyi biliniyor.

'Býçaðýn ucuyla alýp
    burunlarýna çekiyorlardý'

Bir gün kokain partisinde az kalsýn bu tuzaða ben de düþüyordum. O gün konyak içmiþtim, iyi deðildim. Denemeyi düþündüm. Ama sonra korktum. Çünkü o çok ünlü kiþiler ortada kümeyle duran kokainden çekince gözleri Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. oldu. Halleri feciydi. 'Yaþasýn en büyük benim, kraliçeyim' diye dolaþýyorlardý. Kendilerini kral ve kraliçe gibi hissetmek için kullanýyorlardý zaten. Maddeyi kullandýktan sonra adeta tepelerde geziyorlardý. Bu pisliði aþaðýlýk kompleksinden kurtulmak için içiyorlardý. Etkisi geçtikten sonra da yerlerde sürünüyorlardý. Bu yüzden o insanlarla þu an görüþmüyorum 4 saat önce..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vay canýna ya....allah kurtarsýn alýþanlarý...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri