Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Baldızını hamile bıraktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öylede bu sapıkların önüne baska turlu gecilmez tecavüzcüleri sapıkları kesecen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse zorla ilişkiye girmez bu işler karşılıklı
    alanda menmun verende menmun
    karşındaki kim olursa olsun yaradanın verdiği nefse sahip çıkacaksın bunun kabul edilir hiçbir tarafı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veysel abii benim demek istediğim zorla kimse kimseye birşey yapamaz demekki birbirilerinden hoşlaşmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladım abicim tabiki zorla kimse kimseye bir şey yapamaz ama hanımının kardeşi ile yatıp üzerine birde hamile bırakmak bizim meşrebimize kitabımıza sığmaz türk aile yapısı ve ahlakına uymaz benim gözümde sapıklıktan hiçbir farkı yok ben sadece bunu anlatmak istedim ne kadar seversen sev aşkından geber hatta ama bu olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladım abicim tabiki zorla kimse kimseye bir şey yapamaz ama hanımının kardeşi ile yatıp üzerine birde hamile bırakmak bizim meşrebimize kitabımıza sığmaz türk aile yapısı ve ahlakına uymaz benim gözümde sapıklıktan hiçbir farkı yok ben sadece bunu anlatmak istedim ne kadar seversen sev aşkından geber hatta ama bu olmaz
    abii benim anlatmak istedigimde bu onların orda herşey serbers burda tabiki türk ayle yapısına yakışmaz bunu demek istemiştim saygılar veysel abii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abii benim anlatmak istedigimde bu onların orda herşey serbers burda tabiki türk ayle yapısına yakışmaz bunu demek istemiştim saygılar veysel abii
    saygılar benden abicim sğl!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden kızıyoruz ki bizde dizi halinde yayınlanıyor.hemde benim 2 sınıftaki öğrencilerim de seyrediyordu.aileleri uyardık ama nafile herkes istediği yönden yaklaşıyor hayata.unutulmaz aşk_ı memnu vs.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri