Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Baldýzýný hamile býraktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öylede bu sapýklarýn önüne baska turlu gecilmez tecavüzcüleri sapýklarý kesecen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kimse zorla iliþkiye girmez bu iþler karþýlýklý
    alanda menmun verende menmun
    karþýndaki kim olursa olsun yaradanýn verdiði nefse sahip çýkacaksýn bunun kabul edilir hiçbir tarafý yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

veysel abii benim demek istediðim zorla kimse kimseye birþey yapamaz demekki birbirilerinden hoþlaþmýþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anladým abicim tabiki zorla kimse kimseye bir þey yapamaz ama hanýmýnýn kardeþi ile yatýp üzerine birde hamile býrakmak bizim meþrebimize kitabýmýza sýðmaz türk aile yapýsý ve ahlakýna uymaz benim gözümde sapýklýktan hiçbir farký yok ben sadece bunu anlatmak istedim ne kadar seversen sev aþkýndan geber hatta ama bu olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anladým abicim tabiki zorla kimse kimseye bir þey yapamaz ama hanýmýnýn kardeþi ile yatýp üzerine birde hamile býrakmak bizim meþrebimize kitabýmýza sýðmaz türk aile yapýsý ve ahlakýna uymaz benim gözümde sapýklýktan hiçbir farký yok ben sadece bunu anlatmak istedim ne kadar seversen sev aþkýndan geber hatta ama bu olmaz
    abii benim anlatmak istedigimde bu onlarýn orda herþey serbers burda tabiki türk ayle yapýsýna yakýþmaz bunu demek istemiþtim saygýlar veysel abii

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abii benim anlatmak istedigimde bu onlarýn orda herþey serbers burda tabiki türk ayle yapýsýna yakýþmaz bunu demek istemiþtim saygýlar veysel abii
    saygýlar benden abicim sðl!:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neden kýzýyoruz ki bizde dizi halinde yayýnlanýyor.hemde benim 2 sýnýftaki öðrencilerim de seyrediyordu.aileleri uyardýk ama nafile herkes istediði yönden yaklaþýyor hayata.unutulmaz aþk_ý memnu vs.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri