Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Kulübü Baþkaný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , yöneticilerle birlikte düzenlediði basýn toplantýsýnda son zamanlardaki eleþtiriler hakkýnda açýklamalarda bulundu. Yönetim Kurulu'nda görev yapanlarýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a olan sevgilerinden dolayý göreve talip olduklarýný ve zamanlarýný, ekonomik güçlerini, nüfuslarýný ortaya koyarak Kulübü en iyi þekilde yönetmeye çalýþtýklarýnýn altýný çizen Polat; þunlarý söyledi:

"Türkiye'nin 1 numaralý markalarýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn yönetim kurulu üyesi olmanýn, baþkaný olmanýn bazý sýkýntýlarý olabiliyor.

Yiðit Þardan'ý çoðunuz tanýyorsunuz ama bilmeyenler için söyleyebilirim.

Yiðit Þardan, Türk reklamcýlýðýnýn önde gelen ismidir. Þirketinin yýllýk cirosu milyar Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. civarýndadýr. Kendisi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Koordinasyon Kurulu baþkanýdýr. Þardan ile ilgili bazý ithamlar yer aldý medyada. Biz Yönetim Kurulu olarak þunu ifade ederiz ki, biz Þardan'ýn tüm yaptýklarýnýn arkasýndayýz ve kefiliz. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Spor Kulübü ve baðlý þirketlerine Yiðit Þardan'ýn saðladýðý kazanç 6.3 milyon TL'nin üzerindedir. Eðer Þardan olmasaydý biz bu kadar parayý ekstradan harcamak zorunda kalacaktýk. Þardan'ýn cebine Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan para girmemiþtir. Þardan'ýn medyada satýn alma gücü vardýr ve bu gücü Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. için kullanmaktadýr. Biz o indirimleri saðlayamazdýk, Þardan reklam verirken en büyük iskontolarý þirketinin gücüyle Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. için almaktadýr. Dolayýsýyla insanlarý itham ederken biraz araþtýrma biraz da insanlarýn þeref onur ve haysiyetlerini düþünerek hareket etmesi gerekir.

" Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ÝN ÝSTÝFASI ÞEKÝL OLARAK YANLIÞTI, ÝÇERÝK OLARAK YANLIÞTI"

4 senedir gece gündüz çok ciddi mesai verdi. Bu yorgunluk bazen insana düþünmediði þeyleri yaptýrabiliyor. Üstünel'in istifasý þekil olarak yanlýþtý, içerik olarak yanlýþtý. Tatil dönüþü tekrar aramýzda olmasýný ve çalýþmaya devam etmesini bekliyoruz.

Haldun'un istifasý þekil olarak yanlýþtý, içerik olarak yanlýþtý ama Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Spor Kulübü'nün üyeleri içinde yanlýþlar yapan çok kiþi var. Benim görevim hatalara mani olmak, küskünlükleri ortadan kaldýrmaktýr. Ben Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile 4 yýldýr omuz omuzayým, çok da memnun olduðum biridir. Ýnsanlar bazen yorgunluktan ya da çevresindekilerin yanlýþ yönlendirmesinden dolayý yanlýþ kararlar alabiliyor. Bence Haldun da böyle bir yorgunluk dönemi geçirdi. Bu yorgunluk bazen insana düþünmediði þeyleri yaptýrabilir. Ýnþallah tatilini iyi geçirir. Benim görevim onun yeniden aktif olarak görev almasýný saðlamak. Bu tüm Galatasaraylýlar için geçerli. Tüzük kongresinde de ayný görüþte olmadýðýmýz üyeler vardý, þimdi ben onlana sýrtýmý mý döneceðim?

"BÝRAZ DA YAPTIKLARIMIZI YAZIN, GENELDE YAPMADIKLARIMIZI YAZIYORSUNUZ"

Biliyoruz ki sizin göreviniz haber vermek, buna saygý gösteriyoruz. Biz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ý yönetiyoruz tabii ki eleþtirme hakkýnýz var, iþiniz budur. Ama onun dýþýna çýkýp kulübün þirketlerini yönetmeye, içeriyi karýþtýrmaya, yöneticilere çamur atmaya kalkarsanýz bunakarþý çýkarýz. Biraz da yaptýklarýmýzdan bahsetseniz çok memnun oluruz. Bu ekip gece gündüz çalýþýyor. Yaptýklarýmýz söylenmiyor bari yapmadýklarýmýz da söylenmesin.

Bizim sizden beklentimiz doðru haber ve araþtýrma yapmak. Ýnsanlarýn onuruna dokunacak bir haber yapmadan önce iyi araþtýrmak lazým. Haber almak ve kamuoyuna aktarmak tabii ki en doðal göreviniz. Buna saygýlýyýz. Ama kurumlarýn içine girmeye çalýþmak, yönetmeye çalýþmak durumlarý olunca sýkýntý yaþanýyor.

Kulübün içinde çok çok küçük bir grup ve medyanýn içindeki bazý artniyetliler, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'da kavga çýkarmaya çalýþýyorlar. Boþuna uðraþmasýnlar. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. þu anda çok ciddi bir sürece girdi. Devrimsel nitelikte iþler oluyor. 3 aydan biraz fazla oldu, nasýl bir süreç yaþadýðýmýzý biliyorsunuz. Tüzük kongresi bizim ana yasamýzda çok önemliydi. Ana yasamýzý düzeltmemiz gerekiyor. Tüzüðümüz ikinci kongreden sonra, büyük çoðunluk tarafýndan onaylandý. Redaksiyon Komitesi 16 Ekim'de tüzüðün son halini teslim edecek. Bu tüzük 30 senedir deðiþememesini raðmen herkes deðiþmesi gerektiðinde hem fikir. Bunu yaparken de herkesi tatmin edemeyiz. Bundan memnun olmayan insanlara þunu söyledim: Ekim'den sonra bir komisyon daha kurulur ve bir daha deðiþebilir. Tüzük günün þartlarýna uygun olmalý."

DHA 2 saat önce.. [