Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Keita, Galatasaray'dan Ayrýldý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Keita, Galatasaray'dan Ayrýldý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Keita, Katar'ýn Al Saad Sc Takýmýna Transfer Oldu.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Profesyonel Futbol Takýmý, oyuncusu Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'yý sattýðýný açýkladý. Sarý - kýrmýzýlý kulüpten yapýlan açýklamaya göre, Keita'nýn kulüpten alacaðý 200 euro'dan da vazgeçti.

Kulübün internet sitesinden yapýlan açýklamada þöyle denildi: " Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Profesyonel Futbol Takýmý oyuncumuz Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nýn € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.'ye transfer olmasý konusunda anlaþmaya varýlmýþtýr. Ayrýca oyuncu €200.000 tutarýnda alacaklarýndan vazgeçecektir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ya bugüne kadar Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a vermiþ olduðu hizmet için teþekkür eder, bundan sonraki futbol yaþamýnda baþarýlar dileriz."
    YENÝ TRANSFERLER SAHADA

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'da yeni transferler Ali Turan, Serdar Özkan, Çaðlar Birinci, Mehmet Batdal ile Musa Çaðýran, sarý-kýrmýzýlý forma altýnda ilk antrenmanlarýna çýktýlar.

Bu arada geçen sezonun devre arasýnda Eskiþehirspor'a kiralýk olarak giden Aydýn Yýlmaz da takýmdaki yerini aldý.

Ayrýca teknik direktör Rijkaard, A2 takýmý futbolculardan Anýl Dilaver, Cumhur Yýlmaztürk, Caner Öztel, Sinan Osmanoðlu, Emirhan Ergün, Çetin Güngör ve Ahmet Kesim'i de yeni sezon çalýþmalarý kapsamýnda takýma aldý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. -DHA 2 saat önce.. [2137557]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun bu yönetime takýmýn kaderiyle oynayýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biz yýldýz futbolcu beklerken geçen sene bizi hop kaldýran hop indiren bir keitanýn satýlmasý sene baþlamadan bana göre bitmesi anlamýndadýr franco satýlamadý üstünel istifa etti govanni gitti kewel gitti eee kimi izleyecegiz ali turanýmý?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    biz yýldýz futbolcu beklerken geçen sene bizi hop kaldýran hop indiren bir keitanýn satýlmasý sene baþlamadan bana göre bitmesi anlamýndadýr franco satýlamadý üstünel istifa etti govanni gitti kewel gitti eee kimi izleyecegiz ali turanýmý?
    :45::45::45: bu takýmdan cacýk olmaz usta yakýnda paramýz yok diyerek malzemeciyi falan sokacaklar oyuna bir hýrslý koþan adamý takýmdan göndermek o takýma ihanet etmektir diye düþünüyorum!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok yaaa olay o deðil satýlan her topçudan yönetimin cukkasý vardýrda ondan hatýrlasana ribery nasýl ayrýldý yönetimden tek ses geldimi iki kulp yönetimi kendi arasýnda anlaþýp medyaya sýzdýrmadan ýyý paraya sattýlar ribery neymiþ parasýný alamadý diye ayrýldý deiler geç babam geeeeç bu hikayeleri para kimde kaldý muamma
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynen öyle usta ondan sonra biz kendimizi yýrtýyoruz takým neden þampiyon olamadý takým neden iyi top oynamýyor diye ne hali varsa görsünler tav oldum en iyi adamý sattýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yakýnda bunlar klübüde satarlar aziz aga alýr bizde sarý lacivert kapþonlarý takýp maç izleriz olursa þaþýrma
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olacaðýna bak usta bunlara para gelsinde nasýl gelirse gelsin taraftara yazýk yada taraftarý düþünen yokki!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sezon baþý transfer olur formalar satar para basar o paralar cebe iner sonrasý topçu satýlýr olan kime taraftara'''
    bak bakalým bir tane klüp içinde gariban varmý en kötüsünün 20-30 dairesi vardýr ne para dönüyor varya iddadan þundan bundan
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir fenerbahçeli olarak çok sevindim
    Türkiyedeki tek çekindiðin topçuydu eli ayagý durmayan adam geçerken resital sunmasý hep beni kýskandýrmýþtý kendi ve klübüm adýna sevindim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri