Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sony laptop acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sony laptop acil yardım

slm arkadaşlar yeni bir sony laptop aldım yurtdışından ilk kez kurdum ve pc şuanda ingilizce,türkçeye çevirme şansımız varmı
    -hard dısk suanda tek onuda bolebılırmıyım
    -birde ekranım 17ınc baglandıgım net sıtesını ekranda ful olarak goremıyorum yanlardan boşluk kalıyor
    ılgınız ıcın şimdiden çok teşekür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Laptop’unuzda recovery bölümü var ve laptop amerikadan geldiği için içerisinde ingilizce Xp var recovery bölümünü silmek istemiyorsunuz yada elinize bir şekilde ORJİNAL ingilizce Windows Xp geçti. Kopya Türkçe Xp yüklemektense İngilizce olanı kurmayı tercih ediyorsunuz vede keşke Türkçe olsaydı diyorsunuz. Microsoft un yayınladığı Mui paketi sizler için. Bu program ile sisteminizi Türkçe yapabilir ve sistem ile otomatik gelen ispanyolca,fransızca, vs dilleri fazla yer kaplamaması açısından silebilirsiniz. Microsoft’un sitesi yada anadolu universitesi ftp server’ından çok yawaş yükleme yapılabildiği için kendiminde kullandığım bu paketi rapidshare e ekledim. İşine yarıyacaklar olduğuna eminim. Unutmaın PC nizin recovery bölümünü silip başka dilde bir sistem yüklediğinizde driver problemleri yaşanabiliyor. Yada format atmak için vakit harcamanız bu pogram ile önleniyor. Üstelik program microsoft imzalı ve Windows Xp nizi %95 dolaylrında Türkçeleştirirken mevcut programlarınızı etkilemiyor. Ama tek bir gereksinim kalıyor size ingilizce sisteminize daha önceden nasıl ingilizce program yüklüyorsanız bu paketten sonrada ingilizce olarak yüklemelisiniz. (internet explorer ve media player 11 için yani microsoft imzalı programlar için.) Tabiki ben yine sizleri düşündüm ve bu konuya daha sonra (hastahane’ye gitmem gerektiği için şuan değil) Windows media player 11 ve internet explorer 7nin Türkçe mui paketlerinide ekleyeceğim. Bir problemyaşayanlar olursa ki hiç sanmıyorum bana danışabilirsiniz.

Windows Xp Türkçeleştirme Paketi Buyrun Burdan indirin!!!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

alıntıdır

harddiskide en rahat tekrar format atarken bölebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xp mi onu bilmiorm ama işletim sistemin konusundada isim verirsen ona görede yardımcı olabilirz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işletim sistemim windows7 home premıum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün izmir medıa markt müşteri hizmetlerınde biraz ugrastık turkce dıl yaması onlarda vardı fakat sanırım w7 home premıum bunu desteklemedı başka bır yolu olabılırmı bılmıyorum belkıde premıum ıcın de bır yama vardır diye düşünüyorum,siz ne dersınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

32 bit mi 64 bit ?_

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu indirin
    32 bit ise bunu indirn : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

64 bit ise bunu indirin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yapılı şeklide burda var buyrun izleyerek yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu indirin
    32 bit ise bunu indirn : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

64 bit ise bunu indirin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yapılı şeklide burda var buyrun izleyerek yapın
    dostum çok tesekür ederim yaa cok sagol hemen bu aksam denıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim umarım işine yarar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri