Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Bu þoförün yaþamasý mucize!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bu þoförün yaþamasý mucize!

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

50 metre takla atan araçtan burnu bile kanamadan çýktý

Baðcýlar’da bir otomobil tarafýndan sýkýþtýrýldýktan sonra yol kenarýndaki beton bloklara çarpan otomobil, yaklaþýk 50 metre takla attý. Sürücü Atilla Sarý, aracýn tanýnamaz hale geldiði kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Basýn Ekspres yolundan Baþakþehir istikametine giden Atilla Sarý'nýn kullandýðý 34 EK 5358 plakalý Renault Clio marka otomobil, plakasý tespit edilemeyen baþka bir araç tarafýndan yolda sýkýþtýrýldý. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden araç, yol kenarýndaki beton bloklara çarptýktan sonra takla atmaya baþladý. Yaklaþýk 50 metre takla atýp yolda sürüklenen araç, kaza sonrasý hurdaya döndü. Araçtan kendi imkânlarýyla çýkan sürücü Sarý, þans eseri yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrasý olay yerine polis, itfaiye ve saðlýk ekipleri sevk edildi. Olan biteni þaþkýn bakýþlarla izleyen Sarý, kaza anýný þöyle anlattý:”Seyir halindeyken baþka bir otomobil birden önüme kýrdý. Ben de o araçtan kaçayým derken, yol kenarýndaki beton bloða çarptým. Araç tanýnamaz hale gelirken, bana bir þey olmadý. Beni Allah koruduG” ifadelerini kullandý.

Kaza nedeniyle yol yaklaþýk 30 dakika trafiðe kapatýldý. Aracýn kaldýrýlýp, yolun yýkanmasýnýn ardýndan yol yeniden trafiðe açýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yaradan rabbim nasýl isterse o olur o nun dedidði olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

araba saðlam demekki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet öldürmeyen Allah öldürmüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah korumuþ.çok þükür demesi lazým valla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

esirgeyen ve baðýþlayan odur.hikmetinden sual olunmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri