Bu kanalları izlemek sitedigimde uyeliginiz bu kanalları kapsamamaktadır yazıyor.TTNET sitesinde 1 temmuza kadar izlenecek yazıyordu sizlerde durum nasıl?
Bu kanalları izlemek sitedigimde uyeliginiz bu kanalları kapsamamaktadır yazıyor.TTNET sitesinde 1 temmuza kadar izlenecek yazıyordu sizlerde durum nasıl?
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Tivibu 1temuza kadar film clup kanaları ücretsiz demişti ama 1 temmuzdu 11 haziranda yayını kestiler olmaz böyle bir şey.
![]()
evet arkadasım 1 temmuza kadar yazıyordu ama malesef kapandı kanalı acmaya calıstıgımda uyelıgınız bu paketı kapsamaktadır yazıyor ben de ttnet onlıne ıslemlerınden tekrar fılm clup kanallarını kapsayan pakete uye oldum ondada fılm clup+1 tl yazıyordu nasıl ıs anlamadım
Ttnete çok fazla güvenmenin acısını yaşıyorsunuz maalesef.Arkadaşlar 2 yıldan beri üyeyim ama mahallemde olsa superonline e geçeceğim.Net limitsize geçtim sözde 8 mp e kadardı.Ama geçtikten sonra öğrendim ki mahalle alt yapısı 8 mbit hızı desteklemiyormuş.Kararı siz verin artık.
bendede durum aynı izlenmiyor
arkadaşlar sitenin sağındaki reklamdan dolayı verimli sayfalara bakamıyorum bunun kaldırmanın bir yolu yomu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri