Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: "Ananızı da alın sandığa gidin!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12eylül mağduru ülküçüler doğru en çok fayda görenlerde cemaatler ve tarikatlardır buda unutulmamalı mazlumu oynuyarak itidar olanlar 8yıldır yattılar mı neden hesap sormadılar veya sordularda biz mi görmedik sordukları hesaplarıda görüyoruz yok palyoz yok ergenekon tahliyelerden davalar kapanıyor ne oldu şimdi kendi yargının yerine koyan civanım delikanlıya ama iş başa dönmüş durumda bakalım deve diken hikayesi mi haklı çıkaçak
    işte bu yuzden yeni anayasaya evet çünkü yargıyı ele gecirmişler bir mahkeme içeri atıyor kendi adamları dısarı cıkarıyor hangi tarikat ve cemaat fayda gordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben CHP li değilim.kılıçdaroğluda babamın oğlu değil.ama siteye bakınca ne çok tanıyanı varmış zatın karalayan karalayana.AKP nin kaba konuşmayacağım sözcüsüde çokmuş.kimse referandumdaki gaye ne bilmiyor.açıklamada yok ama partizanlıkla oy alma derdi çok.kemalin dosyası gibi recebin dosyasınıda,kökeninide araştırdıysanız açıklayında bilgi sahibi olalım.12 eylülden herkes gibi ülkücüler daha çok mağdur olmuştur.ama AKP nin anayasasımı mağduriyet giderecek.anayasa meclisin görevidir.halkın değil.o zaman ben niye sizleri seçtim.köydeki ninem referandumu ne bilir.halka soracaksan apo denen iti asalımmı asmayalımmı onu sorun.sorunda alın gerçekci cevabı.herkes forumda bir AKP borazanlığı yapıyor ama yanlış hesap bağdattan döner.bilinçsizce partizanca yapılan oylamada nasıl olur bilmem ama.AKP nin her icraatına HAYIR.
    olmadı üstad...iyisine evet kötüsüne hayır demelisin...her şeye sadece hayır yada sadece evet dersen hep beraber kaybederiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler anamızıda babamızıda alıp hayır oyu vermeye gidicez kaybedende anasını alıp amerikaya gidecek oğlunuda sırnağa askere yollayacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır diyen arkadaşlar akp yi bir kenara koyarak söyleyebilirmi hangi maddeler ül***e menfaat getirmez? çok uzun yazmadan özetini anlatabilirse sevinirim. Benim göremediğim ne var merak ettim...bizde bir yanlışlık yapmayalım...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp nin ve erdoğandan gelen tüm önerilere hayır sonuna kadar pacayı sıyırma çabaları boşunadır bunlarda son çırpınışlar fayda etmeyecek bizde bu akp belasından kurtulacağız sonuna kadar hayır hayırda hayır vardır derler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte bu yuzden yeni anayasaya evet çünkü yargıyı ele gecirmişler bir mahkeme içeri atıyor kendi adamları dısarı cıkarıyor hangi tarikat ve cemaat fayda gordu
    yani diğerleri sizin adamınız atanlar yani öyle mi adamlar suçluysa gereğini yapaçaksın kardeşim kaldi ki recep bey kendini herşekle soktu barış elçisi oldu hakim savvcı dış işleri iç işleri adam bukalamun gibi maşaallahı var nakşiler süleymançılar ismail ağcılar fetullahçılar kaldı ki 12 eylülden sonra mahkum olduğu halde hem vaazlarında yerin dibine soktuğu amarikaya kaçtı veya göz yumdular osman hocama da iyi yaptıkları (hükümetin)nı söylerse seviniriz ve öğreniriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düzelen birşey yok memlekette, bu gun hastaneye gıttım ,acılden ıcerı gırdım durumum kotu , pratısyen hekım ve bır hemşıre koymuşlar içeri, benim yürüyecek durumum yok, sole bır baktım içeri anababa gunu ne bir boş sedye var ne bır bos oda var. saat oldu yarım , oldu 45 dakka beim sigortalar atacak , ayakta duramıyom tam o sırda , gazide doktor ablamızın bacısı benle aynı teşhisle geldi, bir 2 telefon hemen nobetci doktor cumali bey bır odayı boşalttı, doktor ablanın bacısını aldı ,ondan once 4 kışı var sırada, sole bır ızledim, tabı bız ve dıgerlerı o sırada mefta kafam attı saydım sarmaladım , sızın gıbı hastanenın, sızı bu hale getirenın, benle beraber herkes ısyanda vatandas AKP oy verdık cektıgımız rezalete bak dıye ısyan edıyor benle beraber , doktor torpiliyl yakını hastanede muyuayene oldu valahi 5 -6 kişi kalktı gitti, hadı ben ordan cıktım kurum doktoruna gıttım derdımı anlttım ılacımı yazdırdım, sonra eczane çilesi başladı, bekle babam bekle bılgısayara gırecek, en az 20 daka uğraştı en sonunda gırdı , bırde karekod tantanası cıkmıs kaç kişiyi geri yoladılar, ordanda üzerine yok katılım payıymış, yok ilaç parasıymış, cepten 20 kağıt çıktı, şimdi soruyorum arkdaşlarımıza , düzelen memleket bumu ben bundan 7-8 sene once istediğim hastanede 1 satte muayene olup çıkıyordum, ilaçımı alırken para vermıyordum, şimdi ise rezaletin alasını yaşıyorum , bumu açılım bumu hizmet , göz boyamaktan başka bişe değil.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belontis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siteye bakiyorum da admin moderator hepsi akepe yalakasi olmuslar.belki size biseyler duser recepin kapisinda kulubede yer bulursunuz.bu forum acaba akepe yalakasi bir site mi diye icimden geriyodum supheler netlesti.tayyip gibi camur at izi kalsin hesaplari icinde bogulmus forum.tayyipin sehitler icin soyledigi zalim sozler pkk nin basina sayin diyen sozleri hic gormeyen moderator admin arkadaslar siz nerde yasiyorsunuz.bunlar akepenin kandirmacalari.bu kandirmacalara kanma ey halkim.HAYIR HAYIR HAYIR
    ıste sen ve beynı senın gıbı calısan ınsanlar yuzunden bu memleket bır turlu ılerı gıtmıyor bu nasıl katı bır zıhnıyetkı darbe ıle hıc dusunulmeden tamammen kendı duzenlerı ıcın hazırlanmıs bır ana yasayı ıcınıze sındırebılıyorsunuz bıraz gozunuzu acın ve etrafınıza bakın.tabıkı kımse hatasız degıl. ama hata ıle vatan haınlıgını karıstırmamak lazım bugun hangı ulkede darbe anayasaları var (gelısmıs ulkelerde tabı) bunu dusunmesı bıle abes tabıkı evet dıyecegız referanduma.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ıste sen ve beynı senın gıbı calısan ınsanlar yuzunden bu memleket bır turlu ılerı gıtmıyor bu nasıl katı bır zıhnıyetkı darbe ıle hıc dusunulmeden tamammen kendı duzenlerı ıcın hazırlanmıs bır ana yasayı ıcınıze sındırebılıyorsunuz bıraz gozunuzu acın ve etrafınıza bakın.tabıkı kımse hatasız degıl. ama hata ıle vatan haınlıgını karıstırmamak lazım bugun hangı ulkede darbe anayasaları var (gelısmıs ulkelerde tabı) bunu dusunmesı bıle abes tabıkı evet dıyecegız referanduma.:45:
    arkadaşlar konu ile ilgili müdahale yapılmış ve şahsın mesajları silinmiştir lütfen bu yazı üzerine dahada fazla yorum yapıp ortamı germeyelim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu kılıçdaroğlu ammada komedi cıktı ya ne kadar yüzsüz dönek biri.

Kendı partisininın eski başkanını pis bir oyunla saf dışı etti yetmedi onları destekleyenleri attı. Daha önceden muhalefet olsun dıe ( bence muhalefet değil kendısı bızzat PKK yandaşı) PKK nın bır numaralı adamlarını tv ler önunde savundu hangi akla hizmet daha cıkmış mitinglerde mılletın anası ağzına alıo.

Bu ülkenin değerli analarını dunyada ağzına son alacak isim dahi bu kılıçdaroğlu değil.
    sn .adminim yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum.sanki akp li gibi muhalefet yapmışsın.baykalın düzmece kasedini yayınlayan akp dir kılıçdaroğlu değil.olayı siyasi platforma çekiyorsunuz.yorum yaparken dikkatli olunuz lütfen.akp vatanı satarken hiç akp ye muhalefet ettinizmi?bunlar memleketi yönetmeye değil satmaya gelmiş diyerek akp için bir tavır koydunuzmu?yazdıklarınızın her kelimesinden akp li ve fethullahçı olduğunuz hissine kapılıyorum.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri