Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
64 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "Ananızı da alın sandığa gidin!"

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belontis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siteye bakiyorum da admin moderator hepsi akepe yalakasi olmuslar.belki size biseyler duser recepin kapisinda kulubede yer bulursunuz.bu forum acaba akepe yalakasi bir site mi diye icimden geriyodum supheler netlesti.tayyip gibi camur at izi kalsin hesaplari icinde bogulmus forum.tayyipin sehitler icin soyledigi zalim sozler pkk nin basina sayin diyen sozleri hic gormeyen moderator admin arkadaslar siz nerde yasiyorsunuz.bunlar akepenin kandirmacalari.bu kandirmacalara kanma ey halkim.HAYIR HAYIR HAYIR
    arkadaşım bir konuda yanılıyorsun, kendi adıma ben akp savunucusu değilim , ama tamamende karşı değilim yaptıkları olumlu şeylerde var, fakat körde değilim, olay recep tayip erdoğanla sınırlı değil akp içlerinde sonradan görmeler olduğu için bu parti artık bitmiştir, kısaca yağmur dinene kadar akp yandaşları ve yalakaları çeplerini doldurmuştur, çalıp çırpmıştır müslümanlıkta hırsızlık yoktur ama götüren götürene , yüzeysn memleket meseleleriyle ilgileniyorum,onun için neyin ne olduğunu idrak etmiş bulunan biri olarak , sandıkta gerekeni yapacam , zıt fikirli olanlarada saygım var , ama sole bır gecmışe çok değil 15-20 seneye kadar bir kafamızdan gçirelim , bir dikili ağaçımız yok deyip saltanat sürenlere yüce türk halkı en iyi cevabı vermıştır bundan sonrada böyle olacaktır,

onun için 12 eylül de 12 eylülden beter anayasa değişikliğine HAYIR
    Konu gacvokem tarafından (11-07-2010 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri