Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben CHP li değilim.kılıçdaroğluda babamın oğlu değil.ama siteye bakınca ne çok tanıyanı varmış zatın karalayan karalayana.AKP nin kaba konuşmayacağım sözcüsüde çokmuş.kimse referandumdaki gaye ne bilmiyor.açıklamada yok ama partizanlıkla oy alma derdi çok.kemalin dosyası gibi recebin dosyasınıda,kökeninide araştırdıysanız açıklayında bilgi sahibi olalım.12 eylülden herkes gibi ülkücüler daha çok mağdur olmuştur.ama AKP nin anayasasımı mağduriyet giderecek.anayasa meclisin görevidir.halkın değil.o zaman ben niye sizleri seçtim.köydeki ninem referandumu ne bilir.halka soracaksan apo denen iti asalımmı asmayalımmı onu sorun.sorunda alın gerçekci cevabı.herkes forumda bir AKP borazanlığı yapıyor ama yanlış hesap bağdattan döner.bilinçsizce partizanca yapılan oylamada nasıl olur bilmem ama.AKP nin her icraatına HAYIR.
olmadı üstad...iyisine evet kötüsüne hayır demelisin...her şeye sadece hayır yada sadece evet dersen hep beraber kaybederiz...