Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: "Ananızı da alın sandığa gidin!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu adam hakkında yazmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum yazıcam..

Bir yazı okumustum türksolu sitesinde ; kılıcdarogluna soruyorlar siyaseti bırakınca ne yapacaksınız diye dersim tarihini yazıcam diyor simdi ben soruyorm bu adama basında bulundugun parti Chp yani Atatürk'ün kurmus oldugu parti Atamızın oraya Tunceli dedigini ilkokul 3 teki cocuklara bile ögretiyorlar ama bizim Kemal ögrenememis hala..

Dersim den kastı baska biseyler pkk anlayısı var bu adamda ve bence chp degilde bdp anlayısında bi partinin basına gecmesi lazım..

Sosyal devleti kuracakmıs sosyal devleti kuracaksan tkp ye gideceksin chp de ne isin var ? Anlatmak istedigim chp sayesinde prim yapmaya calısıyor ve atamızın kurdugu partinin rotası hakkaten bambaska yerlere kaydı...
    haklısın dostum ancak bu kadar anlatılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyedeki muhalefeti geçin.....
    bugün israil ve pkk bile....yeni sivil anayasaya..."hayır" diyor.........

o halde....kızgınlıklarımızı bir tarafa bırakıp....yalandan muhalefeti durdurup....
    sırf israili ve pkk'yı sevindirmemek adına.....
    ve onlarla aynı safta yeralma utancını yaşamamak adına....
    hadi kabul ki bazı eksikliklerine rağmen....türk halkına.....tarihimize saygı adına.....yeni sivil anayasamıza...."EVET" demeliyiz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu kılıçdaroğlu ammada komedi cıktı ya ne kadar yüzsüz dönek biri.

Kendı partisininın eski başkanını pis bir oyunla saf dışı etti yetmedi onları destekleyenleri attı. Daha önceden muhalefet olsun dıe ( bence muhalefet değil kendısı bızzat PKK yandaşı) PKK nın bır numaralı adamlarını tv ler önunde savundu hangi akla hizmet daha cıkmış mitinglerde mılletın anası ağzına alıo.

Bu ülkenin değerli analarını dunyada ağzına son alacak isim dahi bu kılıçdaroğlu değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende oyumu kulanacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün ev telefonlarımızı arayarak geleceğini bildirdiler ben lafa değil hangi parti başkanı olursa olsun mevcut başbakanla başabaş çalışan şahsiyete bakarım Vatan hahinleri hariç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir Türk Klasiğine devam edelim konyla alakalı , tek yapmanız gereken üsteki yorumları okumak sonrada bu yazıyı okumak ..

Terörü O desdekliyor terörü bu desdekliyor vs vs. diyip durduk , bence bu yazı herşeyi açıklıyor

TERÖR arttı ya...

Hükümet zor durumda kaldı ya...
    İktidar goygoycuları hemen harekete geçtiler.
    Diyorlar ki:
    “Terörün amacı, bizim sevgili hükümetçiğimizi yıpratmaktır.”
    Kan akıyor, ölen ölüyor, ocaklara ateş düşüyor, gözyaşı akıyor, acı çekiliyor.
    Ama goygoycunun tek bir derdi var: Biricik hükümetçiğini kurtarmak.
    ¡ ¡ ¡
    Goygoycu boş durmuyor.
    Hükümetçiğini kurtarmak için ha bire analiz patlatıyor, ha bire teori attırıyor.
    Mesela diyor ki:
    “Ergenekon adlı heyula, PKK adlı örgüte sızdı. Aleviler falan da işin içine girdi. AK Parti’yi zor durumda bırakmak için vuruyorlar da vuruyorlar.”
    Durmuyor goygoycu...
    Mesela şunu da söylüyor:
    “Kandil Dağı’na konuşlanmış olan eli kanlı teröristler, ‘Biz artık bu Tayyip Erdoğan hükümetini istemiyoruz. AK Parti gitsin, yerine CHP-MHP koalisyonu gelsin’ diyorlar.”
    Nasıl olsa sağlaması yok. Nasıl olsa karışanı girişeni yok. Nasıl olsa atış serbest.
    Salla babam salla...
    Aslında çok görmeyelim, bizde âdet böyledir.
    İktidar “açılım” başlatır...
    Muhalefet hemen hükmünü verir:
    “Açılım projesi bir AKP-PKK projesidir.”
    Açılım fiyaskoyla sonuçlanır.
    Terör alır başını gider.
    Bu kez iktidar aynı dili kullanmaya başlar:
    “PKK terör örgütü CHP-MHP koalisyonu istiyor.”
    ¡ ¡ ¡
    Biz böyleyizdir.
    Üstümüze yoktur bahane bulma konusunda...
    Hiç kimse bizim kadar başarılı bir şekilde, suçu başkasının üzerine atamaz...
    Başarısızlığı kabul etmemek şiarımızdır...
    Belki de bu yüzden...
    Yani “Ben nerede hata yaptım” şarkısını bir türlü çığıramadığımızdan...
    Hata yapmaya hep devam ederiz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu gacvokem tarafından (11-07-2010 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

koltuk için kendi genel başkanını sırtından hançerleyen bir adam dürüstlükten bahsediyor ne garip bir ülke

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gacvokem arkadaşım....alıntı yaptığın yazar...."kimin goygoycusu" bunu dimemişin....

9. 11-07-2010, 12:30

Sebep
    hiçbir kimse bu formun adminlerine ve görevlilerine saygısızlık edemez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiyedeki muhalefeti geçin.....
    bugün israil ve pkk bile....yeni sivil anayasaya..."hayır" diyor.........

o halde....kızgınlıklarımızı bir tarafa bırakıp....yalandan muhalefeti durdurup....
    sırf israili ve pkk'yı sevindirmemek adına.....
    ve onlarla aynı safta yeralma utancını yaşamamak adına....
    hadi kabul ki bazı eksikliklerine rağmen....türk halkına.....tarihimize saygı adına.....yeni sivil anayasamıza...."EVET" demeliyiz....
    evet kardeşim bizde sonuna kadar evet diyeceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gacvokem arkadaşım....alıntı yaptığın yazar...."kimin goygoycusu" bunu dimemişin....
    erdal kardeşim onu bil hasaa süpriz olsun diye sakladım, bende çok merakla okudum bu yazıyı sonra kaynağa tıklayınca yazıyı yazan yazarı görünce apışıp kaldım dedim ya şu dünyanın işine bak , şaşırdım açıkcası, onun için sende çok merak etiysen kaynak yazan kısma tıkla bak bakim kim yazmış

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri