REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Vu+ duo da newcamd kullanma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vu+ duo da newcamd kullanma

ARKADAŞLAR VU+ DUO DA NEWCAMD KULLANILIYOR MU KULLANILMIYOR MU GİBİ ÇOK TARTIŞMA GÖRDÜM AMA BUGÜN DENEDİM OLUYOR. ÖNCELİKLE NEWCAMD HOST USER PASS DES K.E.Y GİBİ BİLGİLERİNİ AŞAĞIDAKİ SİTEYE GİRİYORUZ.GİRDİKTEN SONRA CONVERT E BASIYORUZ VE O CONVERT TİN ALTINDA 3 TANE SATIR GELİYOR ORTADAKİ N: SATIRINI VAR/ETC KLASÖRÜNE YAPIŞTIRIYORUZ.VE NEWCAMD ÇALIŞIYOR.... RESİM EKLEYEMEDİM ÇÜNKÜ BİLMİYORUM...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya hocam bu bilgileri nereden bulup ta giriyoruz, girdiğimiz site sanki server oluşturuyor gibi geldi bana doğrumu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞLAR VU+ DUO DA NEWCAMD KULLANILIYOR MU KULLANILMIYOR MU GİBİ ÇOK TARTIŞMA GÖRDÜM AMA BUGÜN DENEDİM OLUYOR. ÖNCELİKLE NEWCAMD HOST USER PASS DES K.E.Y GİBİ BİLGİLERİNİ AŞAĞIDAKİ SİTEYE GİRİYORUZ.GİRDİKTEN SONRA CONVERT E BASIYORUZ VE O CONVERT TİN ALTINDA 3 TANE SATIR GELİYOR ORTADAKİ N: SATIRINI VAR/ETC KLASÖRÜNE YAPIŞTIRIYORUZ.VE NEWCAMD ÇALIŞIYOR.... RESİM EKLEYEMEDİM ÇÜNKÜ BİLMİYORUM...

Resim eklemek için linkdeki konudan yardım alabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri