Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Referandumu kim kazanacak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır diyen partilere bakınca(chp,mhp,bdp) beraber hareket etmesi imkansız olan partiler beraber hayır diyorlar bana göre hayır diyenlerin hiçbir mantıklı açıklamaları yok.olmadığı içinde sadece muhalefet olsun diye hayır diyorlar.ben şayet mhp li bir kişi olsam chp ve bdp lilerle aynı oyu kullandığım için kendi kendime sorardım bu partilerle benim partimin kullandığı oyun renginin nasıl aynı olduğunu .bu yüzden ben evetçiyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her sey demekrosi içinmis ama her telefon dinleniyor kapanmadik forum yok you tube ve benzerleri tr gittigimde girdigim yerlere mahkeem karari ile kapanmistirlari gorunce sasiriyorum askerin anasini aglattilar gozbegimiz askerin dustugu hale bakarmisiniz yillarca pkk için savasmis ama simdi tutuklanmis erganokoncu diye sozde teror orgutu kurmakmis suclarihu kumeti muhalif olanmlarin sesini kestiler hele ankara bora baskani vardi adami içeri alip sonra saldilar adamin sesi solugu çikmaz oldu uç parti anlasip guzel bir anayasa neden yapmadilar anayasa yapmak akp nin tekelindemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet! Diyen Kesim Kazanır Bence.Benim Oyum Da Evet Olacak! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her sey demekrosi içinmis ama her telefon dinleniyor kapanmadik forum yok you tube ve benzerleri tr gittigimde girdigim yerlere mahkeem karari ile kapanmistirlari gorunce sasiriyorum askerin anasini aglattilar gozbegimiz askerin dustugu hale bakarmisiniz yillarca pkk için savasmis ama simdi tutuklanmis erganokoncu diye sozde teror orgutu kurmakmis suclarihu kumeti muhalif olanmlarin sesini kestiler hele ankara bora baskani vardi adami içeri alip sonra saldilar adamin sesi solugu çikmaz oldu uç parti anlasip guzel bir anayasa neden yapmadilar anayasa yapmak akp nin tekelindemi
    forumları siteleri kapatan mahkemeler 3 parti anlaşıp neden yeni anayasa yapmadıkların cevapı yazıda mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam pakette halkın yararına bişey göremiyorum onun için hayır diyeceğinizi yazmışsınız halkın yararına ne olabilirdi ki fabrika açalımmı yol yapalımmı vergileri düşürelimmi gibi şeyler mi olmalıydı eğer bu tür şeyleri beklediyseniz boşuna bu tür şeyler referanduma gerek kalmaksızın halledilir en can alıcı nokta başörtülülere serbestlik meselesidir onu halkın oyuna sunabilirlerdi ama sunmadılar onuda pakete ekleselerdi çok daha güzel olurdu ancak ben pakete evet diyecek biri olarak ve başörtüsü ve imam hatiplilerin sorunlarının çözülmesini canı gönülden isteyen biri olarak bile pakete bunların konulmamış olmasını anlayışla karşılıyorum çünkü konjönktürü biliyorumherşeyin zamanı var cumhuriyet kurulalı beri oturan bazı taşları yerinden sökmeyi boşver oynatmak bile çok güç sabırla bekliyoruz herşey bu vatan evlatlarının istediği doğrultıda olacak günler çok yakın bu paket çok önemli bence bu paket geçtikten sonra bir kaç kez daha referanduma gidebiliriz çözülemeyecek gibi gözüken sorunlar bile bu paketin geçmesinden sonraki referandunlarda halkın büyük teveccühüyle geçip her şey çok güzel olacak ve inanıyorumki Osmanlının benzeri bi oluşumun temelleri atıldı ve hala çalışmalar devam ediyo görelim mevlam neyler neylerse hayreyler "sizin şer bildiğiniz işlerde hayr, hayr bildiğiniz şeylerde şer murad edilmiş olabilir" birileri için şer gibi gözüken bu sıralar yaşadıklarımız bence bazılarımız için hayırlara gebe selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Bende Hayırcıyım

Neden çünkü anayasa yapılırken milli mutabakat sağlanamadı ,yapılan anayasa da bir çok yenilikler olmasına karşın halkın temel haklarında yeni bir iyileşme olmamıştır ,bu anayasa hükümetin kendi ideolojisi temeline dayanmaktadır.Bunun içindir ki tüm türk milleti iyi düşünüp öyle oylamalıdır. N egetirip ne götürüyor mutlaka okumalıdır herkese hayrılı olsun stop::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle ewett......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet hayırcıları artık anlamak mümkün çünkü yeni anayasa 3 partinin işine gelmiyor iki parti terorden nemalanıyor eger bu ülkede teror olmazsa 2 parti biter diger parti ise devletdeki gücünü kaybedecek o yuzden karsı bunlar tamam... peki anayasaya karsı olan vatandaslar niye karsı
    ben evet hayır da olaya partisel yaklaşmıyorum,sorumlu bir TÜRK evladı olarak bakıyorum.12 eylül anayasası değişmesin demiyorum.elbette değişmesi taraftarıyım.ben sadece bunu mevcut hükümetin yapmasından dolayı HAYIR diyorum.çünkü bu güne kadar yaptıklarıyla TÜRK milletinin geleceğine dinamit koyan bir anlayışın hamleleri bende her zaman tereddüt ve gelecek kaygısı oluşturuyor.(ayrıca diğer alakalı konu kilitlendiği için OSMAN kardeşime cevap yazamadım.doğru dedin iyiye iyi,kötüye kötü demek lazım,tek açıdan ne övmek ne sövmek doğru değil ama ben teraziye koyduğumda iyi ve kötü icraatleri kötü ağır basıyor ve artık bana bir ışık vermiyor dostum)saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kenan evreni...dünya gözüyle yargılama adına..........
    özgürlükler adına......
    terörü bitirme adına..........
    hukukumuzun...gugukluktan kurtulması adına.........
    başı dik onurlu bir türk vatandaşı olmak adına........
    kardeşlik adına...........

ül kemin yolunun her konuda açılması ve daha ferah bir yaşam sürme adına........
    tabi ki.......sivil anayasaya.....EVET....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kenan evreni...dünya gözüyle yargılama adına..........
    özgürlükler adına......
    terörü bitirme adına..........
    hukukumuzun...gugukluktan kurtulması adına.........
    başı dik onurlu bir türk vatandaşı olmak adına........
    kardeşlik adına...........

ül kemin yolunun her konuda açılması ve daha ferah bir yaşam sürme adına........
    tabi ki.......sivil anayasaya.....EVET....
    teprikler belki hayırcılar okurda fikirlerini değiştirir

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri