REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
69 sonuçtan 61 ile 69 arası

Konu: Referandumu kim kazanacak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yönetici arkadaşlar bu konuda anket açılsa daha iyi olurdu bence mini bir referandum yapardık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır haydi türkiye yürekten hayır zaten anketler hayır olduğunu gösteriyor türkiye halkı derdi anayasa değil derdi işsizlik derdi karnını doyurmak derdi yandaş medyayı zengin eden akpden hesap sormak derdi akpyi referandum günü geldiğinde sandığa gömmek haydi türkiye gösterkendini göm sandığa hayırla akpyi kedni kafalarına göre anayasa yapan bir zihniyet kendilerini kurtarmakiçin anayasa yapan zihniyet cematların dizinin dibinde oturan zihniyeten nehayırgelir buül***e yandaş medya yandaş zenginler yaratan zihniyet sonun yakındır haydi türkiye yürekten hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Hayır diyorum ama sayın Başbakan ne yapıp edip halkı kandırır ve evet oyunu çıkartır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır Diyenler Niye hayır dediklerini eminim kendileride bilmiyolar , sadece akp yapıyo diye bu anayasa değişikliğine hayır diyorlarsa , onların sosyal demokratlığı tırışkadan teyyaredir...Tayyip erdoğan a kızgın olabilirsiniz , akp yi sevmiyoda olabilirsiniz..şahsen bende sevmiyorum..ama türkiyenin demokratikleşmesi için bu anayasa değişikliği gerekli..Yetmez ama Evet...buna da şükür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam pakette halkın yararına bişey göremiyorum onun için hayır diyeceğinizi yazmışsınız halkın yararına ne olabilirdi ki fabrika açalımmı yol yapalımmı vergileri düşürelimmi gibi şeyler mi olmalıydı eğer bu tür şeyleri beklediyseniz boşuna bu tür şeyler referanduma gerek kalmaksızın halledilir en can alıcı nokta başörtülülere serbestlik meselesidir onu halkın oyuna sunabilirlerdi ama sunmadılar onuda pakete ekleselerdi çok daha güzel olurdu ancak ben pakete evet diyecek biri olarak ve başörtüsü ve imam hatiplilerin sorunlarının çözülmesini canı gönülden isteyen biri olarak bile pakete bunların konulmamış olmasını anlayışla karşılıyorum çünkü konjönktürü biliyorumherşeyin zamanı var cumhuriyet kurulalı beri oturan bazı taşları yerinden sökmeyi boşver oynatmak bile çok güç sabırla bekliyoruz herşey bu vatan evlatlarının istediği doğrultıda olacak günler çok yakın bu paket çok önemli bence bu paket geçtikten sonra bir kaç kez daha referanduma gidebiliriz çözülemeyecek gibi gözüken sorunlar bile bu paketin geçmesinden sonraki referandunlarda halkın büyük teveccühüyle geçip her şey çok güzel olacak ve inanıyorumki Osmanlının benzeri bi oluşumun temelleri atıldı ve hala çalışmalar devam ediyo görelim mevlam neyler neylerse hayreyler "sizin şer bildiğiniz işlerde hayr, hayr bildiğiniz şeylerde şer murad edilmiş olabilir" birileri için şer gibi gözüken bu sıralar yaşadıklarımız bence bazılarımız için hayırlara gebe selam ve dua ile
    çok güzel anlatmışın üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

chp değilim ama Kemel Kılçdaroğlu'nun dediği gibi hayırda hayır var. Ben hayır diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayıra bir sebep daha

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

lütfen linki kaldırmayın ewetçiler okusun bu ülke kimlere kaldı bu hükümetin ayıbıdır eğer evet çıkarsa daha neler olur hesp yapamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sivil anayasaya..."evet" demek....
    ak partiye de evet demek değil....siz anayasa paketine evet dersiniz ama oyunuzu pekala istediğiniz partiye verebilir siniz...
    sorun ülke sorunu....ayağından prangaların sökülüp atılması sorunu....
    özgürlükler sorunu....
    herkese özgürlük sorunu...ayrımsız....kardeşçe....

bu ülke darbelerden çok çekti......sağcısı ...solcusu....islamcısı....türkü....kürdü....alevisi....sunnisi...
    sahi kim ezilmediki bu bize yakışmayan idareciler ve darbe anayasalarıyla....
    düşünün bir kere....bu ülke kendi başbakanını asan bir ülke....
    darbeler olgunlaşsın diye....kan akıtılmasından memnun kalan ...darbecilerin cenneti bir ülke....
    uyanalım artık....akan kan bizim kanımız........
    giden zaman bizim ülke kaybımız.....

sivil anayasa'ya "evet" diyeceğim..........
    çünkü "hayır" diyecek olan...pkk ve israil ile masum vatandaşlarımızın kanını akıtan darbeci paşacıklarımızla....aynı bakış açısına sahip olmak...
    beni utandırır......!!!

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri