şerefli asker elbisesi içinde oynanan çirkin politika oyunları bu olayı yetkili kişiler soruşturma yapılsın asker siyaset yapmaz dünyanın neresinde var böyle kabalıklar halkın %23 seçimde oy vermiş senin ne hattine.
Teşekkur: 0
şerefli asker elbisesi içinde oynanan çirkin politika oyunları bu olayı yetkili kişiler soruşturma yapılsın asker siyaset yapmaz dünyanın neresinde var böyle kabalıklar halkın %23 seçimde oy vermiş senin ne hattine.
paşa ne derse dogrudur arkadaşlar çünku o paşadır
![]()
Konu muslum-baba tarafından (13-07-2010 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
eğer dogruysa pasanın söyledikleri göreveden alınmalı .eğer asparagas haber ise dava acsın haberi yapan kişiye bu kadar basit..,
aMA ASKER siyaset yapmaz...sadece ve sadece vatanı korumakla görevlidir.onca şehit veriyoruz buna bir care bulunması lasim bunude değerli generallerimiz bir araya gelerek yapmalıdırlar onLARIN GÖREVİ budur zaten
o senin fikrin arkadasım...herkesin düşüncesi farklıdır ve saygı duymak lasim..burada dogruyu veya yanlışı tartışmıyoruz
o zaman paylaşımlarda kaynak gösterelim , ben düzeelttim bilgine
son yazdığın özelleştirmeler hakkındaki düşüncelerin hariç yazının tüm harflerine noktasına kadar sana katılıyorum! volkan
arkadaşlar her şey bir yana herkes işini yapıp kendi sınırlarını bilmek durumunda nasıl bir hakem aktif olduğu yıllarda tuttuğu takımı söyleyemez ise bir paşada emekli olana kadar bu fikirlerini ulu orta beyan edemez şimdi arkadaşlar sorabilir neden diye ordu sivil hayat ve siyasetin ortasında bir güç dengesidir ve o terazi ne sağa yatmalıdır nede sola tam o dengenin ortasında tutulmalıdır! olması gerekende budur!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri