Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Akp ye oy veren eller kurusun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefli asker elbisesi içinde oynanan çirkin politika oyunları bu olayı yetkili kişiler soruşturma yapılsın asker siyaset yapmaz dünyanın neresinde var böyle kabalıklar halkın %23 seçimde oy vermiş senin ne hattine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paşa ne derse dogrudur arkadaşlar çünku o paşadır

Konu muslum-baba tarafından (13-07-2010 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paşa ne derse dogrudur arkadaşlar çünku o paşadır

böyle zihniyet tasıyanlar olduka bu ülkede hiç bir zaman demokrasiden söz edilemez paşa olsa bile haddini bileçek birde o sırtındaki ünüformaya hiç bir zaman tapulu değil onlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle zihniyet tasıyanlar olduka bu ülkede hiç bir zaman demokrasiden söz edilemez paşa olsa bile haddini bileçek birde o sırtındaki ünüformaya hiç bir zaman tapulu değil onlara
    terörist başına sayın diyen vatandaşına ananı da al git diyebilen askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyebilenlere haddini bildirmekten niye kaçınıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    terörist başına sayın diyen vatandaşına ananı da al git diyebilen askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyebilenlere haddini bildirmekten niye kaçınıyorsunuz
    ben kimseyle polemiğe girmiyorum burdaki konuyu seviyeli bir şekilde takip ediyorum vede fikirlerimi yazıyorum bu görüşler beni bağlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer dogruysa pasanın söyledikleri göreveden alınmalı .eğer asparagas haber ise dava acsın haberi yapan kişiye bu kadar basit..,

aMA ASKER siyaset yapmaz...sadece ve sadece vatanı korumakla görevlidir.onca şehit veriyoruz buna bir care bulunması lasim bunude değerli generallerimiz bir araya gelerek yapmalıdırlar onLARIN GÖREVİ budur zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o senin fikrin arkadasım...herkesin düşüncesi farklıdır ve saygı duymak lasim..burada dogruyu veya yanlışı tartışmıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman paylaşımlarda kaynak gösterelim , ben düzeelttim bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son yazdığın özelleştirmeler hakkındaki düşüncelerin hariç yazının tüm harflerine noktasına kadar sana katılıyorum! volkan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar her şey bir yana herkes işini yapıp kendi sınırlarını bilmek durumunda nasıl bir hakem aktif olduğu yıllarda tuttuğu takımı söyleyemez ise bir paşada emekli olana kadar bu fikirlerini ulu orta beyan edemez şimdi arkadaşlar sorabilir neden diye ordu sivil hayat ve siyasetin ortasında bir güç dengesidir ve o terazi ne sağa yatmalıdır nede sola tam o dengenin ortasında tutulmalıdır! olması gerekende budur!

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri