Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Akp ye oy veren eller kurusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki bir yarası varda,bu yüzden gocunuyor.
    bunların yüzünden bitmiyor terör.gündemden düşmek istemeyenler,istediği gibi oyun oynuyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın balyoz balyoz dedilerkafalar karıştı ama davada tutuklu yokdava kapandı dert yukarıda anlatmaya çalıştıklarımız yarın aynı suçlamalar bugünkü hükümet için yapıldığında bakalım tepkiler ne olaçak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paşa ne derse dogrudur arkadaşlar çünku o paşadır

böyle zihniyet tasıyanlar olduka bu ülkede hiç bir zaman demokrasiden söz edilemez paşa olsa bile haddini bileçek birde o sırtındaki ünüformaya hiç bir zaman tapulu değil onlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle zihniyet tasıyanlar olduka bu ülkede hiç bir zaman demokrasiden söz edilemez paşa olsa bile haddini bileçek birde o sırtındaki ünüformaya hiç bir zaman tapulu değil onlara
    terörist başına sayın diyen vatandaşına ananı da al git diyebilen askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyebilenlere haddini bildirmekten niye kaçınıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    terörist başına sayın diyen vatandaşına ananı da al git diyebilen askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyebilenlere haddini bildirmekten niye kaçınıyorsunuz
    ben kimseyle polemiğe girmiyorum burdaki konuyu seviyeli bir şekilde takip ediyorum vede fikirlerimi yazıyorum bu görüşler beni bağlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size katılıyorum draculu 45

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terörden beslenenler var da onun için bitmiyor vede böyle olduğu müdetce bitmezde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gercekten öyle birini hatırlıyorum fırat bilmemneydi adıda başbakan yardımcısıydı recep beyin hatta recep beyin olduğu idda edilen imzayla tırlarında esrar bulunmuştu sonra sessizce istifa etti hatta şimdibarzaniye yakınlığıyla görüyoruz ekranlarda ama bu beslenmiyordur taşarondur ama kimin onu siz söyleyin bakalım bilebileçekmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

refarandum öncesi acıların çocuğu rolü tekrar ortaya çıkmaya başladı.bizim millet olarak tek sorunumuz acıların çocuğuna sövüp ama ona acımak, onu kollamaya çalışmak.akıl mantık izan namına hareket edemiyoruz.seçimlerde kaç kişi bir partinin ortaya koyduğu proğramı okuyup değerlendirdi ve ona göre oy verdi.bizler popülizme şakşakizme ki bunu her zaman tatbik ederiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bakın balyoz balyoz dedilerkafalar karıştı ama davada tutuklu yokdava kapandı dert yukarıda anlatmaya çalıştıklarımız yarın aynı suçlamalar bugünkü hükümet için yapıldığında bakalım tepkiler ne olaçak
    kapanır tabi onların nasıl dısarı cıktıgınıda anlat erzincan faciası vaar içerdekileri dısarı cıkarmak için yapmadıkları daleve kalmadı

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri