Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yalçın Küçük'ün şok konuşması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yalçın Küçük'ün şok konuşması

Bölücübaşıyla, Ergenekon Sanığı "Yalçın Küçük" birlikte. Teröristlere yol gösteriyorlar. Sözde, tarih dersi veriyorlar.

Ergenekon'la, kanlı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. örgütü PKK arasındaki bağlantıyı işaret eden görüntünün detaylarında insanın kanını donduran noktalar var. Teröristbaşı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'e hakaret ediyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , itiraz etmek yerine, onu, onaylayan cümleler kuruyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu yukarıdaki şerefsizin ben ismini bile aklımdan geçerken miğdem kalkıyor kan beynıme sıcrıyor ama CHP nin şu anki şahsiyetli başkanı bu adamın avukatlığını yapıyorç aşağıdada videosu var. kimsede bu videıo oynanmış düzmece demesin video gerçek. Zaten bu adamın ne olduğu belli nasıl olurda CHP nin yönetimi boyle birini başa getirir.

Şimdi dıyolarki baykalın görüntülerini akp verdi ne alaka ya ben şu an burdan bır vıdeo sıteye upload etsem kaldırılasıya kadar forumda bir çok kişi izler. Akıl var mantık var zaten bu şahsiyet ve ekibinin çok pis bir oyunu var bunların arkasında da kim varsa inşşah yapmak istediklerini yapmazlar bu kılıçdaroğluda başbakan falan olmaz yoksa bu ülke gerçekten yüzümüze vurula vurula satılır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi bu yukarıdaki şerefsizin ben ismini bile aklımdan geçerken miğdem kalkıyor kan beynıme sıcrıyor ama CHP nin şu anki şahsiyetli başkanı bu adamın avukatlığını yapıyorç aşağıdada videosu var. kimsede bu videıo oynanmış düzmece demesin video gerçek. Zaten bu adamın ne olduğu belli nasıl olurda CHP nin yönetimi boyle birini başa getirir.

Şimdi dıyolarki baykalın görüntülerini akp verdi ne alaka ya ben şu an burdan bır vıdeo sıteye upload etsem kaldırılasıya kadar forumda bir çok kişi izler. Akıl var mantık var zaten bu şahsiyet ve ekibinin çok pis bir oyunu var bunların arkasında da kim varsa inşşah yapmak istediklerini yapmazlar bu kılıçdaroğluda başbakan falan olmaz yoksa bu ülke gerçekten yüzümüze vurula vurula satılır.

vatanı sata sata akp bitirecek chp ye satılacak bir şey kalmayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

:45: Çok Haklısın Volkan Abi. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ergenekon davası....böyle pislikleri temizliyor...içeri tıkıyor işte....
    ergenekonu savunanlar düşünsün halka nasıl hesap vereceklerini ...bana neee....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bu şerefsiz herife utanmıyormu mustafa kemal atatürke sen kimsinde dil uzatıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benim herzaman dediğim şey işte bu böyle insanlar ATATÜRKü kullanıyor kaç defa halkın önünde Atatürk için en büyük insan eşsiz insan gibi kelimeler etmiştir ama kimsenin duymayacağı yerdede Atatürke etmediği hakaret kalmamıştır .yani arkadaşlar sözde Atatrürkcü geçinen birçok kişi Atatürkü kullanıyor kendi fikirlerini Atatürke maletmeye çalışıyor.Ergenekon davasını hafife alanlar Ergenekon uydurma birşeydir diyenler ellerini kafalarının arasına alıp birdaha düşünsünler derim ben.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TAMAM YALÇIK KÜÇÜK KONUSUNDA BENDE SANA KATILIYORUM AMA , KILICDAR OĞLU O GÖRÜNTÜDE YALCIN KÜÇÜĞÜN ERGENEKONCU DİYE APAR TOPAR SORGUSUZ SULASİZ GÖZ ALTINA ALINDIĞINI ELEŞTİRMİŞTİR , BASINDA konuşmanın sonunu bir dinleseniz ergenekondan dolayı göz altına alınanlara , ani baskınlarla yapılan tutuklamalara karşi yapılan bir konuşma olduğunu göreceksiniz , zaten o konuşmayıda chp başkan yardımcısı olduğu zman , tüm tutuklanan kişileri eleştirerek vede isim vererek yapmıştır ,orda yalcın küçük işmi alınarak olay bağlanmiş,
    Konu gacvokem tarafından (13-07-2010 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TAMAM YALÇIK KÜÇÜK KONUSUNDA BENDE SANA KATILIYORUM AMA , KILICDAR OĞLU O GÖRÜNTÜDE YALCIN KÜÇÜĞÜN ERGENEKONCU DİYE APAR TOPAR SORGUSUZ SULASİZ GÖZ ALTINA ALINDIĞINI ELEŞTİRMİŞTİR , BASINDA konuşmanın sonunu bir dinleseniz ergenekondan dolayı göz altına alınanlara , ani baskınlarla yapılan tutuklamalara karşi yapılan bir konuşma olduğunu göreceksiniz , zaten o konuşmayıda chp başkan yardımcısı olduğu zman , tüm tutuklanan kişileri eleştirerek vede isim vererek yapmıştır ,orda yalcın küçük işmi alınarak olay bağlanmiş,
    zaten hep eleştirmiştir. ya ne alaka benım o kişinin ismi aklımdan bile geçerken miğdem bulunuyor bu şahıs yok neden tutuklanmış adam düpedüz PKK lı ister ergenekondan tutuklanır ıster vatan hayinliğinden bu iş kılıçdaroğluna kaldıysa onunda hangi safta olduğu açıkça bellidir. Ayrıca bir kişi sorguya alınıyorsa gidipte kılıçdaroğlunamı soracaklar kılıçdaroğlu kim ki gitsin kendi işine baksın
    Konu Volkan tarafından (13-07-2010 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde dostlar forumda her kim olursa olsun sevmeseniz bile , desdeklemesieniz bile ne şekilde olursa olsun, kişilere hakaret etmeyin unutmayın forumlar tck bilmem kac maddesine gore izlenmektedir, sonra başınız ağırmasın , hele bu hakaret kamu görevlisi vedevlet büyüklerine ise gerçek anlamada başınız derde girebilir, bilinmelidirki ıp adreslerinden kişiler kolayca teşhis edilmebilmektedir, bu çok kolay bir yöntemdir, deteya inmiyorum yorumlarımızı kişileri rencide etmeyerek , yapmaya davet ediyorum tüm forum üyelerimizi

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri