recep bey gibi size de ALLAH tarafında bütün alemetler verilmiş herşeyi bildiğiniz gibi bu konudada benim fikirlerimi çürüttünüz bu sebepden bende durmak yok yola devam diyorumfethullah hoca hakkında görüşlerim..........
fethullah hoca....islamın siyasi boyutunu almayan....önemsemeyen bir dünya görüşüne sahiptir....
aslında her devrin adamıdır.....
mevcut düzenle ...statükoyla asla çatışmayan bir bakış açısı vardır.....
egemenlere devamlı hürmetlerini sunan bir konumdadır.....
ırak savaşında....ıraklı ölen bebelere bir şey demeyip.....israilli ölen bebeler için gözyaşı akıtan bir yapıya sahiptir....
mavi marmara gemisi için söyledikleri bir müslüman için yenilir yutulur cinsten değildir....
"gemi için egemenlerden izin alınması" tek kelimeyle....halt etmektir.......israile yaranmaktır....
ergenekon sürecinde olumlu medya imajı oluşmuştu...çünkü ergenekoncular daha çok kendilerini hedef alıyorlardı....
ama mavi marmara gemisi için söylediklerinden sonra.....fethullah hocanın samimiyetinden aklı başında müslümanlar kuşkulanmışlardır....
ve ben ak parti sempazitanıyım....
öle üsten tutma ...laf salatalarıyla....olmadık iftira ve komplo teorileriyle ak partiyi ve hatta türkiyedeki islamcılığı fethullahcı gibi göstermek.....
en iyi tabiriyle....hiç bir şey bilmemektir....!!!
tabi kaynakları görmedim değil....onlarda yazınız ciddiye alınsın diye....bir aldatmacadan ibarettir....kaynak doğru.....vurguladığınız ve sonuç çıkardığınız şey yanlış....
tabi tüm bunların üzerinde....derdinizin....fethullah hoca ile ....ak partiyi....ak parti ile islamı vurmak olduğunu anlamadık sanmayın....
batılı ....emperyalist gözüyle ...türkiyeye bakmak böyle olsa gerek.....
yani sizin sorununuz aslında ne fethullah hocanın bakış açısı....nede ak parti....
sizin savaşınız.....bu halkın diniyle....islam'la.........
sakın "yok" demeyin....sazan değiliz....!!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri