Galatasaray'da herkes Lorik Cana'dan sonra kim gelecek diye beklerken, Sabah Gazetesi'nin usta yorumcularýndan Hýncal Uluç, yine gündeme damgasýný vuracak bir iddiada bulundu.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Hýncal Uluç'un olay açýklamasý...
"Þu anda bana gelen haberler Arda'nýn Bayern Münih ile kesin anlaþma yaptýðý ve bir hafta içinde gideceði þeklinde. Yani Arda'nýn "Evet demesini bugün önleyen þey Galatasaray'da kalma duygusu falan deðil. Kafasýnda Ýngiltere var daha çok. Menajeriyle birlikte Liverpool'un teklifi ne derece ciddi onu bekliyor. Liverpool'dan ümit kesilirse Bayern'e gidecek ve doðru yapar Arda. Çünkü Galatasaray'da geleceði yok.
Galatasaray'ýn onu istemediði bu dönemde de ortaya çýktý. Yani baþkanýndan, ultrAslanlarýna kadar herkes çocuðu çið çið yemek için kuyrukta bekliyor. Arda'nýn bunlara karþý dayanma, direnme gücü yok. Arda, ruhsal olarak zayýf. Geçen sene yýkýldý. Tribünden yaþanan olaylardan sonra yýkýldý. Takým kaptaný olduðu halde yýkýldý. 'Ben takým kaptanýyým. Yýkýlmamam lazým. Yýkýlmaya hakkým yoktur' diyemedi.
Kendini de üzecek, noksanlarýný da bilecek. Türkiye'de kendisine bir gelecek kalmadýðýný görecek ve gidecek. Zaten Arda ile ben uzun zamandýr konuþmuyorum. Hemen hemen her maçtan sonra biz sohbet ederdik. Konuþamadýk bir türlü ama yakýn çevresine Galatasaray'da kalmaktan artýk zevk almadýðýný ifade etmiþ."

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri