Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Işte pkk'ya gönüllü yardim eden ünlüler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Işte pkk'ya gönüllü yardim eden ünlüler!

Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanarak Türkiye’ye getirilmesinin ardından kendisine ve örgüte destek verenleri anlattığı ifadesinin tutanağı da yer aldı

Delil klasörü 3 numaralı DVD’ye göre Öcalan ifadesinde PKK’ya Türkiye içinden destek olanların belli olduğunu savunarak, çoğunun HADEP çatısının altında toplandığını; Bucak, Adıyaman Kaviler, Suruç Kılıçlar aşiretlerinden dostlarının olduğunu ileri sürdü. Öcalan’ın sanatçılardan kendilerini desteklediğini iddia ettiği isimler ise Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan ve Şahturna.
    İbrahim Tatlıses’e ait olan Tatlıses Turizm’in gönüllü yardımlarını gördüklerini öne süren Öcalan, Halis Toprak’a ait Toprak Holding’den de zaman zaman parasal yardım gördüklerini savundu. Batman’daki petrol sendikalarından dostlarının olduğunu ve zaman zaman para yardımı gördüklerini iddia eden Öcalan, Antalya’da geniş yatırımlara giren Ceylan Holding’in pek çok yardım ve katkılarını gördüklerini ileri sürdü.

MİLLİYET

haber eski bir haberdeir ama herkes artık kimin ne olduğunu kimin kimlere ne şekilde hizmet ettiğini bilsin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada aklıma gelmişken yukarıda adı geçen ahmet kayanın mezarını sayın başbakanımız kürt açılımı için buraya getirmek istiyordu ??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle hainlere bu memlekette nefes alması bile çok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toprak holdingmi????
    vayyy be bilmediğimiz daha neler neler var
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydın doğanı unutmuşsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alperen biz değil de apo iti onu itiraf etmemiş
    imparator diye kanallarda herkesin alkış tuttuğu ve buradan kazandığı para ile köşe olup oteller evler lokantalar zinciri yapan ibo sayın başbakanın açılım için faydalı olur diye ölüsünü türkiyeye getrmek istediği ahmet kaya bu ülkeden yine trilyonları götüren halis ağa ve ceylan holding şimdilik bunları biliyoruz alkışlayalım iboyu imparator o biz hala şakşakçılığa devam edelim sonuçta bu pkk köpeklerine silah lazım malzeme lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah be arkadaşlar sadece bunlarla sınırlımı sanki..daha gün yüzüne çıkmamış sanat,iş camia sından daha kimler vr kimbilir...yoksa bu itler 1980denberi nasıl dayanıyor türk ordusuna adamlar ne bitti ne tükendi.ve biticeğinide sanmıyorum yani en azından bizim ömrumuz bunu görmeye yetermi hiç sanmıyorum Mevlam gelecek nesillere huzurlu bi hayat nasip etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sahneye çıkınca bizim millette köpek gibi alkışlıyor.utanmasalar altına yatacaklar.adam zafer işareti yapıyor,kırmızıgül ün masasında pkk bayrağı var bu hainlere tüküreceklerine,alkışlıor bizim inek millet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha bunlar ne ki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamadığım elebaşı apo itiraf ediyor isim veriyor ve niye bu şahıslar araştırılmıyor izlenmiyor takibe alınmıyor

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri