Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Işte pkk'ya gönüllü yardim eden ünlüler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu erdal bende anasız babasız büyüdüm devlet bana ne kadar sahip çıktı ise onlarada o kadar sahip çıktı kürt halkını savunacaksan eyvallah ama hiç bir neden açlıktan gebermekte buna dahildir bu vatana ihanet etmeni askere kurşun sıkmanı gerektirmez tutturmuşuz devletde devlet diye arkadaş hırsızın hiçmi suçu yok ahmet kayaya devlet daha nasıl sahip çıkacak kasetlerinden tonla para kaldırdı burada benim insanım çöpten ekmek topluyor hemde kürt değil anlatabiliyormuyum eğer senin dediğin gibi üvey evlat muamelesi görülüyorsa devletten bunu bir tek kürtler görmüyor fazlası ile hepimiz görüyoruz bu arada ahmet kaya ile ilgili ılımlı konuşmuşsun
    bu adam roj denen kanalda çıkıp şerefsizlerin memleketinde arabamı evimi bıraktım diyecek kadarda pkk lıdır yukarıda yazılan belgeleri biz kafamızdan uydurmadık bizzat imralıdaki itin savcılığa soruşturma kapsamında verdiği ifadelerdir zaten belirtilmiştir
    biz ne zaman kürtleri kucakladıkki diyorsun peki soruyorum kürtler ne zaman bu vatana gerçek anlamda sahip çıkıp bizleri gönülden kucakladı askerine bayrağına milletine sahip çıktı öyle demi ama herşeyide her zaman devletten beklemeyeceksin eğer gerçek anlamda kürtler bu memlekete bağlı olsaydı dağda askere kurşun sıkan bir tane it kalmazdı ama olmaz ne yapacaklar 70 yaşında teyzenin eline apo itinin resmini verecekler 9 10 yaşlarındaki çocukların eline molotof ve taş verecekler apo apo diye sokaklarda dolaşacaklar ve kürdistan hayalleri ile yaşayacaklar ben sana bir şey söyleyeyim arkadaşım vatanına milletine bayrağına bağlı insanlar bu ül***e karşılıksı menfaat olmadan gönülden bağlanırlar fazla bir beklentileri değil hiçbir beklentisi olmadan ve ül***i bölme hayali kurmazlar !!!!!!!!
    söylediklerinde doğruluk payı var veysel....
    ama sorun daha derinlerde dostum...
    siz bu ül kenin kürtlerle sorunun sadece pkk ile sınırlı olduğunu mu düşünüyorsunuz.....bi araştıralım bakalım pkk dan önce onlarca kürt örgütleriylede çatışmamışmıdır devletimiz...
    ne yani hep devletimiz haklı ve karşı taraf haksız mıdır....

ben şunu bilirim şunu konuşurum.....bir devlet....başka ırkları yok sayarsa...(ki türk devleti bunu düne kadar yapmıştır...yeni yeni farklı ırkları adamdan saymıştır....)
    o ırklar bi şekişlde terörize olur.....yer altına girer.....
    sen elinden tutacaksın ki....başka düşüncelere kapılmasın...
    biz nerdeyse tarihimiz boyunca...türklerden başka kjimseyi adamdan...insandan saymadık....türkün türkten başka dostu yoktur....ya sev ya terket....ne mutlu türküm diyene gibi....söylemlerin ardına sığınıp...diğer ırkların ötekileşmesini sağladık....
    sonrada şimdi...oturup ağlıyoruz.....
    biz hep şaşı baktık.....devletin resmi söylemi olmaz ama...biz hep resmi ideolojiyle yönetildik...
    bu resmi ideoloji...bizi böldü...parçalara ayırdı....
    sonrada ipin ucu kaçtı...hadi düzelt düzeltebilirsen....
    ben ahmet kaya'yı önemserim....hayatının bazı dönemleri hariç.....söyledikleri her söze imzamı atarım...çünkü o bu toplumda işkencelere.....zalimliklere....yanlışlara başkaldırıyordu....
    kürttü...senin türk olduğun kadar doğal.....
    ama kürt olması ...kürtçe şarkı söylemesi hep sorun olmuştu....kaç kere kasetleri toplatıldı bilir misiniz siz....
    12 eylül darbesinde....kenan evren kürtler için...."doğuda çok kar yağardı....o bölgenin insanları kara basınca..."kart-kurt" sesdi çıkardı...bu zamanla ..."kürt" oldu..." demiştir....kürtleri yok saymak bu değil de nedir...işte o dönemde pkk örgütü palazlanıp büyüdü....
    şimdi sormak lazım....pkk'yı besleyen aslında kimdi.....?
    kenan evren....türk devletimizin o dönem....en yüce insanı......
    bu devlet....kendi zalimliklerini bildiği için....bu zalimliğinin altını çizeni hep ezdi...susturdu....
    başörtülü kızların cadı kazanına atıldığı bir döznemde...sanatçılardan sacede ahmet kaya ....başörtülü kızları savundu...bilir misiniz siz....
    bilmez siniz...çünkü siz hiç bu toplumda itilmediniz....kakılmadınız.....
    itilen ve kakılanların nasıl düşündüğünü öğrenmek için....bir kürtle konuşun.....başörtülü okumak isteyen bir genç kızla konuşun....asker olmak isteyen bir imam hatipliyle konuşun....
    siz yada sizin yakınınızda...akrabalarınıuzda...bir kürt yoksa...bir başörtülü okumak isteyen genç kız yoksa...siz bu insanların ruh halini anlayamazsınız....
    söyledikleriniz...sadece dışardan ahkam kesmek olur.....
    bir türk gözüyle kürdü....başı açık bir okuyan kız gözüyle...başı kapalı bir genç kızı anlayamazsınız....onların dertlerini onlardan dinleyeceksiniz.....

ahmet kaya doğrudur....apo ile ilgili şarkı sözleri var....ama bunun tek suçlusu sistemdir....dışlanmışlığın...ezilmişliğin verdiği bir yanlıştır....
    ahmet kaya'nın ....bi dünya tüklerin ve kürtlerin kardeşliği ile ilgili sözleri var...ve bir çok tanınmış sanatçıların ahmet kaya'ya övgüleri....ne yani tüm bu kişiler vatan haini mi...
    vatan hainliğini böyle bir basit duruma getirirseniz.....herkez hain olur......çünkü sistemin....rejimin o kjadar yanlışı var ki....

ama ne olur kucaklayalım......kardeşliğin altını çizelim.....
    eline silah alanlar tabiki düşmanımızdır....ama sözleriyle bu rejimin yanlışlarını söyleyenleri de hemen vatan haini görmeyelim....
    bakın bu ül kede kimin eli kimin cebinde belliş değil....ergenekon terör örgütü....pkk'yı da finanse ediyor haberimiz var mı....
    peki kim bu ergenekoncular.....kamera önünde şehit cenazelerine ağlayıp....kamera arkasında pkk'ya silah satan bazı türk paşaları....!!!

ben de başbakanın selam yoladığı....ahmet kaya'ya selam yollarım arkadaş.....çünkü hep iftiralara maruz kaldı...bu yüzden bugün objektif bakanlar...onun mazlumluğunu görüyor....
    yeter ki.....ırkçı bir bakış açısıyla olayalara bakmasınlar....!!!
    Konu erdal05 tarafından (14-07-2010 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya erdal yazıp cizip duruon ama yazdıkların hiç bir şey ıfade etmıo.i

Ahmet KAYA denen PKK lı nın ölüsü iyiki bu ülkede değil. böyle bir pisliğin benım vatanımda olmadığına sevınıyorum.

Ayrıca ırkçı bakmayın demışsın ama kimlerın ırkçı olduğu bellı dağa cıkıp kendı ailesınden hatta anasına bacısına tecavuz edlip öldürülmesıne göz yumarn asker vuran öğretmen doktor vuran iş yerlerını yakan otobus tarayan ve bunlara yardım yataklık eden propagandasını yapanlar hem ırkçı hem halsiyetsız hemde bu vatana ıhanet eden hayınlerdır. Onların uzantıları olan partilerine oy verenler kalleştir bu ül***i bölmek i,steyen asıl ırkçılar bölücler onlardır.

Neymış kurtler dune kadar yok sayılmış.

Kurtler kim ya bu ul***e ıraktan kaçıp geldiler özal ın sayesınde bu ül***e sığındılar. Sonra ne yaptılar afedersınız camı duvarına işediler.

Neymış kurutuluş savaşında savaşmışlar mış da kurtuluş savaşında savaşsaydılar Türk bayrağını bu cumhuriyetı inkar etmezlerdi.

Onlar için bir pacavara ve o mınıcık akıllarında kurdıstan denen rezillik var onun için fazla uğraşmayın. bu ülkede lazıda var rumuda var çerkezi de var kürtler kendi pisliklerini eskiden de ortaya koydular şimdide ortaya koyuyolar.

Bana göre bu ülkede bu PKK sorunun bitmesi için IRAKtan gelenlerin tekrar ırağa göndermek. bu ülke için zerre kadar faydaları yok aksine hep zarar.

Bu ülkede neymış kürtlerin etnık kımlığı çok isteyen ırak gider orda ne kımlığı istiyorsa ne etkınlığı ıstıyorsa aalır .

Bu ülkenın tek bayrağı tek adı ve tek kımlığı var. Bunları kabul etmeyen her kişiye akpı acık zorlada tutmuyoz zaten Türkiye cumhuriyeti olmasa bir taraflarına giyecek don dahi bulamazlar ya bir şşey olduk zannedıolar.
    Konu Volkan tarafından (14-07-2010 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle şerefsizler olduğu sürece (........) noktalarıda siz doldurun

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri