REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Mavi bayraklı (akdeniz) plajda rezalet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Mavi bayraklı (akdeniz) plajda rezalet

Ünlü palajda skandal görüntüler

Antalya Alanya İlçesi'nde, mavi bayraklı Kleopatra Plajı'na atılan atıklar plajdakileri tedirgin ederken, belediye görevlileri pisliğin atıldığı gezi teknesini arıyor.

saat : 14:00 ve sonrası

Antalya Konyaaltı aynı şekilde p lik icinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bunu yapanlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık yazık evlatlarımız bize nasıl bir dünya bıraktınız dediğinde nasıl cevap vereceğiz
    bunları yapanlar gerçekten insan olamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar birazda abartıyorlar
    bakın ben alanyada yaşıyorum çok değil daha dün akşam üzeri bu plajda denize girdim ve Türkiyenin en temiz en berrak sulu sahillerinden birisidr iğne atsan yere düşmez çok kalabalık bana göre bilinçlşi yapılan birşey değildir tamam bu tarz tekneler var ama müdehale ediliyor ve işlem uygulanıyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğayı kirletenler agır para cezası verilmesi lasim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar birazda abartıyorlar
    bakın ben alanyada yaşıyorum çok değil daha dün akşam üzeri bu plajda denize girdim ve Türkiyenin en temiz en berrak sulu sahillerinden birisidr iğne atsan yere düşmez çok kalabalık bana göre bilinçlşi yapılan birşey değildir tamam bu tarz tekneler var ama müdehale ediliyor ve işlem uygulanıyor
    usta bende 1988 den bu tarafa Antalya merkezdeyim Konyaaltı nezaman gidersen git (saat 14 sonra ) ikinci resmi aynen görürsün,sabah öğlene kadar iğne atsan bulunsun sonrası ne ararsan bulursun,bilinçli mi olabilir çünkü siyaset bu her yola gider. selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bende 1988 den bu tarafa Antalya merkezdeyim Konyaaltı nezaman gidersen git (saat 14 sonra ) ikinci resmi aynen görürsün,sabah öğlene kadar iğne atsan bulunsun sonrası ne ararsan bulursun,bilinçli mi olabilir çünkü siyaset bu her yola gider. selamlar
    konyaaltı daha kalabalık olur sahil şeriti daha uzun
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri